Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari

<< < (66/80) > >>

dzeba:
Još nešto snimio sam getribu...malo se cuje...ali trenutno nema ulja u njoj pa vi procjenite...msm kad dodje ulje da se ovo nece cut...

EdoSP:

--- Citat: dzeba - 16 Veljača, 2014, 21:04:26 ---Ovaj mi se necini od 50tke...u pedesetke je dosta duzi...uspio sma ga nabacit gore i stavio sve i probo i motor se fino njise nije ko s ovim propisalim...
eo slika pa mi recite ako znate od kojega je motora :D

--- Kraj citata ---

Identican imam. FX/R dobos generacija je to.  :)

dzeba:

--- Citat: EdoSP - 17 Veljača, 2014, 04:04:33 ---
--- Citat: dzeba - 16 Veljača, 2014, 21:04:26 ---Ovaj mi se necini od 50tke...u pedesetke je dosta duzi...uspio sma ga nabacit gore i stavio sve i probo i motor se fino njise nije ko s ovim propisalim...
eo slika pa mi recite ako znate od kojega je motora :D

--- Kraj citata ---

Identican imam. FX/R dobos generacija je to.  :)

--- Kraj citata ---

E dobro je onda...samo gore je nakav okrugal pa mi se mice ljevo desno po spoju moram podbacit gumu...al inace se dobro ponasa... :D

dzeba:
malo sam ceprkao i saznao da je najboljee bez britve namazati samo dihtmasom....ima li neko iskustva ?

Sutra mi stize klip pa bi sljedilo sastavljanje pa bi mi trebo brzi odgovor...

Pulss:

--- Citat: dzeba - 17 Veljača, 2014, 20:00:01 ---malo sam ceprkao i saznao da je najboljee bez britve namazati samo dihtmasom....ima li neko iskustva ?

Sutra mi stize klip pa bi sljedilo sastavljanje pa bi mi trebo brzi odgovor...

--- Kraj citata ---
Bez brtve ispod cilindra ? Pa jesi li ti normalan. Stavi tu novu brtvu koju god imas i ne bavi se glupostima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju