Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari
Josip-98:
Napravis sablone
Ubodnon pilon polivas vodon da jer se alumini topi na velikin tempreturama
kasnije kad ispilas malo turpijon zaobli rubove
dzeba:
--- Citat: Josip-98 - 09 Lipanj, 2013, 12:09:17 ---Napravis sablone
Ubodnon pilon polivas vodon da jer se alumini topi na velikin tempreturama
kasnije kad ispilas malo turpijon zaobli rubove
--- Kraj citata ---
sa druge strane sam nacrto konto sam da ce mi on na stroju...prvo cu oblikovat a rubove cu turpijom valjda ce ispast ljepo danas sutra cu okacit slikee hvala ti nisam znao za poljevanje ;)
Nincevic:
ove vilice si bar mogao skinuti kad si pituravao jer ovako se radi fušerski bar po mom mišljenju, al samo dalje :icon_thumright:
dzeba:
--- Citat: Nincevic - 09 Lipanj, 2013, 12:19:14 ---ove vilice si bar mogao skinuti kad si pituravao jer ovako se radi fušerski bar po mom mišljenju, al samo dalje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
haha samo mi trazis mane i greskee vilice su ispale extra bez greske nije bilo potrebe skidati ;)
sigurno da je bolje skinuti ali cemu toliki poso ?
Nincevic:
--- Citat: dzeba - 09 Lipanj, 2013, 20:43:39 ---
--- Citat: Nincevic - 09 Lipanj, 2013, 12:19:14 ---ove vilice si bar mogao skinuti kad si pituravao jer ovako se radi fušerski bar po mom mišljenju, al samo dalje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
haha samo mi trazis mane i greskee vilice su ispale extra bez greske nije bilo potrebe skidati ;)
sigurno da je bolje skinuti ali cemu toliki poso ?
--- Kraj citata ---
hehe, bolje da su vilice ispale dobro nego da nisu ;D 20 min ti je potrebno za skinit vilice, a ovako mi nekako izgleda ka da krpaš motor za prodaju hahah :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju