Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari

<< < (7/80) > >>

Josip-98:
Napravis sablone
Ubodnon pilon polivas vodon da jer se alumini topi na velikin tempreturama
kasnije kad ispilas malo turpijon zaobli rubove

dzeba:

--- Citat: Josip-98 - 09 Lipanj, 2013, 12:09:17 ---Napravis sablone
Ubodnon pilon polivas vodon da jer se alumini topi na velikin tempreturama
kasnije kad ispilas malo turpijon zaobli rubove

--- Kraj citata ---

sa druge strane sam nacrto konto sam da ce mi on na stroju...prvo cu oblikovat a rubove cu turpijom valjda ce ispast ljepo danas sutra cu okacit slikee hvala ti nisam znao za poljevanje ;)

Nincevic:
ove vilice si bar mogao skinuti kad si pituravao jer ovako se radi fušerski bar po mom mišljenju, al samo dalje  :icon_thumright:

dzeba:

--- Citat: Nincevic - 09 Lipanj, 2013, 12:19:14 ---ove vilice si bar mogao skinuti kad si pituravao jer ovako se radi fušerski bar po mom mišljenju, al samo dalje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

haha samo mi trazis mane i greskee vilice su ispale extra bez greske nije bilo potrebe skidati ;)
sigurno da je bolje skinuti ali cemu toliki poso ?

Nincevic:

--- Citat: dzeba - 09 Lipanj, 2013, 20:43:39 ---
--- Citat: Nincevic - 09 Lipanj, 2013, 12:19:14 ---ove vilice si bar mogao skinuti kad si pituravao jer ovako se radi fušerski bar po mom mišljenju, al samo dalje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

haha samo mi trazis mane i greskee vilice su ispale extra bez greske nije bilo potrebe skidati ;)
sigurno da je bolje skinuti ali cemu toliki poso ?

--- Kraj citata ---

hehe,  bolje da su vilice ispale dobro nego da nisu  ;D 20 min ti je potrebno za skinit vilice, a ovako mi nekako izgleda ka da krpaš motor za prodaju hahah  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju