Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari
dzeba:
--- Citat: Pulss - 24 Siječanj, 2014, 21:00:26 ---
--- Citat: dzeba - 24 Siječanj, 2014, 20:26:41 ---Zvao sam u metkovicu piaggio dijelove i zanimljivo neznaju cijenu dihtunga :/
:confused5:
--- Kraj citata ---
Isuse kriste kakvi biseri. To ko u splitu oni u malossia. Covik nezna sta je brtva, odna me zove iza pulta da me pita na kompu jel to to.
--- Kraj citata ---
HAHAHHAHA :laughing11:
Kaze meni laf...neznam ti cjenu toga da me ubijes al to nam ide pravo...potrosna roba
reko haj...zovnut cu u ponedjeljak znat ce :D
Pulss:
Da da, ja posla frenda da ide po rolice za svog spa, kazem mu, uzmi malo lakse od serijskih(racuna san da mi frend zna koje su serijske). Dolazi frend sutra do mene i daje mi rolice, ja citam 9.5g, pitan ga sta je ovo jesi ti lud ? Kaze on, pa covijek mi je reka da su serijske 10g, pa eto malo lakse uzea. Sve bi to bilo dobro da serijske role nisu 15.5g.
Vjerovatno najgori ducan za moto djelove u splitu i okolici otkad ih je kymco uzea. Uzas.
dzeba:
--- Citat: Pulss - 25 Siječanj, 2014, 00:50:58 ---Da da, ja posla frenda da ide po rolice za svog spa, kazem mu, uzmi malo lakse od serijskih(racuna san da mi frend zna koje su serijske). Dolazi frend sutra do mene i daje mi rolice, ja citam 9.5g, pitan ga sta je ovo jesi ti lud ? Kaze on, pa covijek mi je reka da su serijske 10g, pa eto malo lakse uzea. Sve bi to bilo dobro da serijske role nisu 15.5g.
Vjerovatno najgori ducan za moto djelove u splitu i okolici otkad ih je kymco uzea. Uzas.
--- Kraj citata ---
neznammm nisam cuo nista za Split ali ovo mei znenadilo danas...zovnut cu u ponedjeljak ako nebudu znali onda cu im svasta rec :toothy9:
neos 123:
ja kad sam dole kupova u st lik me uvjerava kako ne postoji mhr iglicasti za minarelli da san ja pobrka nesta i da stavim od piagga da su slicni ahahhah
Pulss:
--- Citat: neos 123 - 25 Siječanj, 2014, 00:56:22 ---ja kad sam dole kupova u st lik me uvjerava kako ne postoji mhr iglicasti za minarelli da san ja pobrka nesta i da stavim od piagga da su slicni ahahhah
--- Kraj citata ---
To dok je bia kymco ili ?
Da nije bia jedan kratke plave kose ? :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju