Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari

<< < (5/80) > >>

Nincevic:
a i po meni je to ljepljenje folije na amortizer fuš

dzeba:

--- Citat: Nincevic - 02 Lipanj, 2013, 14:00:22 ---a i po meni je to ljepljenje folije na amortizer fuš

--- Kraj citata ---

Jbg svako ima drugi ukus....a svakako da je bolje stavit drugi mort ali otkud toliko paraa :$$

motor ce izgledat strava vidjecete za 15tak dana ;)

dzeba:

--- Citat: walkay - 02 Lipanj, 2013, 11:41:59 ---
--- Citat: [R]UNNE[R] - 02 Lipanj, 2013, 08:32:48 ---Fora izgleda samo kolika je trajnost to ces vidit..za te novce koje trošiš na foliju mogal si nadodat nesto i imat neki rejsing mortić iza...  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Malo nadodat 700 kn!  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

haha da da a jos vamo u BIH se tesko nadju djelovi a kad narucivam iz vana dodje me postarine bruka :$
a foliu sam dobio dzabe a za vasu informaciju pola metra sa pola metra ove folije dodje oko 35kn ;)

Pulss:
@runner ..ako covijek nema para za amort dobar, koji je skup za skoro svakoga danas, ja nevidin problem da mu ostane serijski.. Voze se ljudi na serijskom cijeli spov zivotni vijek pa sta. Akko on ne misli vozit trake i glupirat se ovaj amort ce mu bit sasvim ok..

ps samo naprit sa projekton, lipo je vidit da jos ima zivog fxa  :icon_thumright:

dzeba:

--- Citat: Pulss - 02 Lipanj, 2013, 15:07:24 ---@runner ..ako covijek nema para za amort dobar, koji je skup za skoro svakoga danas, ja nevidin problem da mu ostane serijski.. Voze se ljudi na serijskom cijeli spov zivotni vijek pa sta. Akko on ne misli vozit trake i glupirat se ovaj amort ce mu bit sasvim ok..

ps samo naprit sa projekton, lipo je vidit da jos ima zivog fxa  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Naravno samo laganicee :D
Hvala... jos ce zadugo bit fx-eva :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju