Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari

<< < (40/80) > >>

steeef:
to bude i moj setap prijenosa..polini variometer,serijski centralni,serijski remen i serijski federi kuMpluga..

btw rms zet brtvi je tak,srednja zalost..bolje da si kupil jedan serijski dihtung ispod cilindra i gumice te za glavu

walkay:
U RMS setu, ne dobijes za glavu malu gumicu, velika gumica "brtva" ne valja (kriva dimenzija), isto tako ne dobijes gumicu za L cijev za vodu sto je u malom bloku tako da nije nesto.
Moj setup na SP-u je bio: Polini SC 14gr, serijski centralni, serijski remen, Malossi Delta sa bijelim federima
ps. ako je stari tip Polini Kevlara stavi to gore, bit ce super...

dzeba:

--- Citat: steeef - 25 Prosinac, 2013, 18:15:48 ---to bude i moj setap prijenosa..polini variometer,serijski centralni,serijski remen i serijski federi kuMpluga..

btw rms zet brtvi je tak,srednja zalost..bolje da si kupil jedan serijski dihtung ispod cilindra i gumice te za glavu

--- Kraj citata ---

Pa eto isti prijenos...probat cu sa 12g pa ako trebalo kupim 14 :D
u mene su zeleni malossi federcici mada oni nisu ni vazni :D

--- Citat: walkay - 25 Prosinac, 2013, 18:22:49 ---U RMS setu, ne dobijes za glavu malu gumicu, velika gumica "brtva" ne valja (kriva dimenzija), isto tako ne dobijes gumicu za L cijev za vodu sto je u malom bloku tako da nije nesto.
Moj setup na SP-u je bio: Polini SC 14gr, serijski centralni, serijski remen, Malossi Delta sa bijelim federima
ps. ako je stari tip Polini Kevlara stavi to gore, bit ce super...

--- Kraj citata ---

Naso sam na ms shopu fino pravi set i zivio :D
Neznam jeli stari il novi mozda Sen zna on mi ga je prodoo skroz malo koristeno vidi se po dimenziji :D

Mislio sam uzeti i ovaj iglicasti paa dali valja msm izabrao sam ga cisto jer je bio najskuplji jel vi preporucate neki dr s foruma ili :D

http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1114&category_id=120&option=com_virtuemart&Itemid=142

walkay:
Uzmi orginal Piaggio, nemoj nista drugo!

http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1118&category_id=120&option=com_virtuemart&Itemid=142

steeef:
onaj sreberni je sigurno bolji..bolje odvodi toplinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju