Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari

<< < (38/80) > >>

dzeba:

--- Citat: walkay - 05 Prosinac, 2013, 12:15:53 ---Pokusaj naci 180 getribu matica unutra, bolje nemoj kemijati sa 150 getribom, ali ako bas nigdje ne mozes naci moze.

--- Kraj citata ---
okej okej naci cu...hvala ti...
da pitam jos...jedno bezze pitanje oko prilike vasa procjena
kolko bi mogo dobit za masinu od 150 2t piaggia citavi blokovi bez radilice sa cilindrom i glavom i poklopcem dekla :D

walkay:
Zavisi u kakvom je stanju cilindar, ja sam svoj prodao za 250 kn komplet, blokovi sa deklom 300-400 kn naravno i to zavisi dali ima usice za celjust, matica van ili unutra.

dzeba:

--- Citat: walkay - 05 Prosinac, 2013, 13:13:00 ---Zavisi u kakvom je stanju cilindar, ja sam svoj prodao za 250 kn komplet, blokovi sa deklom 300-400 kn naravno i to zavisi dali ima usice za celjust, matica van ili unutra.

--- Kraj citata ---
ma blokovi extra s getribom matica unutra :D
neznam dali da nabavim ostatak dijelova i imam priliku uzeti jedan nrgov ram pa ta to sklopim hm hm :P
maa pusti to prvo 180tka hehe  :toothy9:

dasypeltis:
vidi moga "susjeda", tko bi rekao da ce se ovako zaloziti.
ugl sto se tice dizne, otidji u kolje na starom ili u onog u novom trznom i nek ti razbusi rupu na odgovarajucu velicinu. mozda moze i urar u mepasu.
ako glavu nisi uzeo imam ti ja jednu. mozda cak i getribu imam... nezz treba li ti jos sta
nego ako znas edu iz blagaja vidi mi za cilindar klip i karike od aprilie rs 125, rotax122 , moglo bi i 123  za muku

dzeba:

--- Citat: dasypeltis - 06 Prosinac, 2013, 02:36:52 ---vidi moga "susjeda", tko bi rekao da ce se ovako zaloziti.
ugl sto se tice dizne, otidji u kolje na starom ili u onog u novom trznom i nek ti razbusi rupu na odgovarajucu velicinu. mozda moze i urar u mepasu.
ako glavu nisi uzeo imam ti ja jednu. mozda cak i getribu imam... nezz treba li ti jos sta
nego ako znas edu iz blagaja vidi mi za cilindar klip i karike od aprilie rs 125, rotax122 , moglo bi i 123  za muku

--- Kraj citata ---

susjedaaa ? :D
ma uzet cu diznu sta cu se sekat...glava stize uskoro aa getriba s maticom unutra ajde odma mi se javi "susjed" :P
kako necu znat torlu :D dam ti broj zvrcni ga mislim da bi mogo imat toga ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju