Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari

<< < (34/80) > >>

dachi:
eo javlja se jedan "forumski kurir" :D ako sta god budes trebo slat/primat iz hrvatske slobodno se javi,rjesim ti ja to bez problema, samo sto se tice novca to nebi bas petljo,najbolje ti njemu uplati prek neta on tebi il kako vec,ja samo pakete preposaljem  :hello: :icon_thumright:

dzeba:
hmm saznat ce mo sve na paljenju za koji mjesec hha :P

ooo hvala ti naso sam adresu jednu ali ako nemogo preko toga svakako i ti se javim hvala ti velika :
 :notworthy:

only_aprilia:
ova plava boja ti je pun pogodak :headbang: ,slicnu boju san ja mislia , samo malo tamniju ali san odusta na kraju jer je i  prijatelj  tia takvu slicnu boju pa da nemamo dva ista , pokazati cu ti kad bude njegova gotova kako izgleda.

dzeba:

--- Citat: only_aprilia - 06 Studeni, 2013, 13:03:04 ---ova plava boja ti je pun pogodak :headbang: ,slicnu boju san ja mislia , samo malo tamniju ali san odusta na kraju jer je i  prijatelj  tia takvu slicnu boju pa da nemamo dva ista , pokazati cu ti kad bude njegova gotova kako izgleda.

--- Kraj citata ---

UF uf obavezno....jedan momak iz grada kojeg sam ja isto uzeo 180 ali 4t plava namjerava ga farbat kao u menee
Haha nesvidja mi se tooo ali ipak je moj jedan jedini :P

dzeba:
i tako pomalo skupljam dijelove...zna li neko promjer iglicastog lezaja da narucim i to nisam jos rastavio pa nemogu izmjerit :$

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju