Općenito > Propisi

tko je kriv?

(1/4) > >>

tronic:
Znaci imao sam nedavno sudar jer zena koja je vozila ispred mene naglo zakocila i pocela se okretat na sred ceste preko pune crte i ja jednostavno nisam mogao zakocit i udario sam u njena zadnja lijeva vrata (ja sam bio na motoru). Zanima me ako ko zna, tko je ode ubiti kriv, pomagajte, hvala  :help:

Marko8:
Ti si kriv, nisi držao dovoljan razmak.

ropee:
ovako , znam da te muči jer je žena ispred tebe započela nedopuštenu  radnju , no ti nisi držao dovoljan razmak i ti si kriv . Da si držao dovoljan razmak ili da te baba ugrozila ti bi nju pogodio u prednji dio auta i onda bi ona bila kriva .
Znači ako slijedeći put budeš u takvoj situaciji ciljaj prednja vrata  :icon_biggrin:  jer te to oslobađa krivnje

dzeba:

--- Citat: tronic - 22 Svibanj, 2013, 21:04:34 ---Znaci imao sam nedavno sudar jer zena koja je vozila ispred mene naglo zakocila i pocela se okretat na sred ceste preko pune crte i ja jednostavno nisam mogao zakocit i udario sam u njena zadnja lijeva vrata (ja sam bio na motoru). Zanima me ako ko zna, tko je ode ubiti kriv, pomagajte, hvala  :help:

--- Kraj citata ---

Kolko god da ona prekrsilaa uvjek je kriv onaj ko udari sa ledja :/

tronic:
a ebemu ..valja pocet djelove trazit haha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju