Tehnički kutak > Tuning skutera
do koje granice mogu seriske lamelice
Beneli:
do kojeg karba,kojih okretaja,kojeg kita drze std. Lamele? I koje im modifikacije treba radit. Za mid race kit 20 mm karb
utoka:
Treba ti novi veći usisni ventil s karbonskim lamelama onda je to poso na takvom setup-u
Iwo SR Tuono:
ove metalne serijske lamelice skidaj cim prije i stavi karbonske. Granica je da na base kitu su vec nepozeljne.
Ja sam i na serijali na i na base kit stavio karbonske i miran sam sad.
Beneli:
E ovakva je situacija. Imam seriski usis i karbonske lamelice za njega. I još jedan usis. Na ovom drugom usisu površina prozora je ko i na minareliju. Samo što ima mesa za širenje, za njega nemam karbonske lamelice. Šta sad da radim?
balki:
--- Citat: Beneli - 22 Svibanj, 2013, 16:50:58 ---E ovakva je situacija. Imam seriski usis i karbonske lamelice za njega. I još jedan usis. Na ovom drugom usisu površina prozora je ko i na minareliju. Samo što ima mesa za širenje, za njega nemam karbonske lamelice. Šta sad da radim?
--- Kraj citata ---
Na svom skuteru imam 17.5 i midrace kit u kombinaciji sa serijskim usisom i karb. lamelama i radi perfektno. Vjerujem da ni kod tebe to neće predstavljati "usko grlo" setupa;-)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju