Općenito > Generalno o skuterima

Pomoć pri kupnje Gilere runner vx 125

<< < (5/8) > >>

Josip-98:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-125-cm3-oglas-8096246
Ovaj se cini odlican

Grale:
De uzimaj to i lupaj se nogom u guzicu za te pare,nove molasice, novi bitubci :icon_thumright:
Neznam kaj je imal mjenjat klip na 29 tisuća, al ok, ako pali i vozi dobar je.
A za ostatak para kaj bi dal eventualno za onaj od 10000 kn nabaviš poštenu 200-250 mašinu i onda si baja :icon_biggrin:

Šta je čudno na slici ? :icon_biggrin:

Nincevic:

--- Citat: Grale - 21 Svibanj, 2013, 21:03:15 ---De uzimaj to i lupaj se nogom u guzicu za te pare,nove molasice, novi bitubci :icon_thumright:
A za ostatak para kaj bi dal eventualno za onaj od 10000 kn nabaviš poštenu 200-250 mašinu i onda si baja :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

čudno je to šta je izokrenut  :laughing7:

adam.grgic.3:
hahahha vid stvarno :D kakva mu je desna strana da mi je znat :D

--- Citat: Josip-98 - 21 Svibanj, 2013, 21:02:01 ---http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-125-cm3-oglas-8096246
Ovaj se cini odlican

--- Kraj citata ---

i meni na prvi pogled al mora da nesto nije u redu kad je tako jeftin... a i slika mi se ne cini da je on sliko...

--- Citat: Grale - 21 Svibanj, 2013, 21:03:15 ---De uzimaj to i lupaj se nogom u guzicu za te pare,nove molasice, novi bitubci :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nisam te bas skuzio ovo uzimaj to i lupaj se nogom u guzicu za te pare hahahah :toothy12:

adam.grgic.3:
al slika je najluđa  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju