Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (18/2650) > >>

SrNeK:
e i da .. sad
rolice mi nisu okrugle nego imaju cca 2mm zareze svaka sa strane..
imam 12g.. pa bi pital dal morem staviti 2g teže il lakše... koje bi bile isplatljivije??
s tim da mi skuter poslije 85 radi valjda na 10 000 o/min xD
i koje dimenzije su rolice?

nodius:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Svibanj, 2013, 21:26:25 ---
--- Citat: nodius - 23 Svibanj, 2013, 11:10:25 ---Koji alu kit stavit za nardo?

--- Kraj citata ---
Za koju mašinu?
Ak je pežo može replika jer je na njemu taj spuh dosta slabiji nego na mina/pia mašinama,a na ove dve TPR,samo onda računaj da ti je to setup za 1000+ eura ulaganja ak uzimaš novo

--- Kraj citata ---
nardo 600 kn a replicu cu gledat novu uzet s tim da vec imam dell 19 i usis

jony b.:

--- Citat: zemo323 - 22 Svibanj, 2013, 16:58:05 ---
--- Citat: jony b. - 22 Svibanj, 2013, 16:00:12 ---
--- Citat: zemo323 - 22 Svibanj, 2013, 14:03:21 ---
--- Citat: jony b. - 22 Svibanj, 2013, 13:41:46 ---....poz ekipa, molim vas koji remen ide na tgb r50x, serijala '09., neki mi kažu da ide od puga sf2, jel to istina? Na orginalnom ne pišu dimenzije nego samo: BANDO VS BELT za serijalu dugotrajniji kevlar ili obični i dali je kevlar potreban uopće? Hvala!

EDIT: novi sam u ovome, kako znam da je remen potrošen ili zrel za izmjenu, da mjerim šublerom širinu ili dok ide ide?

--- Kraj citata ---
Bando ide na Peugeota, izmjeri sirinu ako je 17mm ili manje promini ga. Mislim da  ti nije potriba da vozis remen koji je potrosen pa da strepis kad ce puknut u voznji.
Bando ce bit ok za serijalu..

--- Kraj citata ---
....e hvala, a jel zna netko dužinu možda?

--- Kraj citata ---

duzina bando remena je 755x18x30  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a gle sad meni ponudili http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3450&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=142 sad sam  :dontknow: i  ???

i da, moj bando je trenutno 16,15mm širine, znači zrel za izmjenu!?

Grale:
Na scooter centru nema ni jedan remen u ponudi za TGB, sad gledam za taj MF na scooter attacku, i piše da paše i na pežolu i tgb.
Tak da ti paše, a za te pare ga uzmi,ne vjerujem da je loš.

Rocky:

--- Citat: SrNeK - 23 Svibanj, 2013, 22:45:00 ---e i da .. sad
rolice mi nisu okrugle nego imaju cca 2mm zareze svaka sa strane..
imam 12g.. pa bi pital dal morem staviti 2g teže il lakše... koje bi bile isplatljivije??
s tim da mi skuter poslije 85 radi valjda na 10 000 o/min xD
i koje dimenzije su rolice?

--- Kraj citata ---
aj pazi ovako, 12g rolice su najbolje za serijski variomat i za tu mašinu, ništa nit lakše nit teže ti neće pomoć, da staviš i 50000g rolice skuter će ti već na 80 na dalje ić u okretaje jer dalje nema prenosa. kraj. remen dođe do vrha variomata, getribe više nema i normalno je da ide u okretaje ako se očeš vozit ko čovek, uzmeš klip i cilindar od 150cc ili više, uzmeš dužu getribu i to je onda poso :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju