Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (11/2650) > >>

Peksy:

--- Citat: tomislav_vg - 21 Svibanj, 2013, 14:16:11 ---
--- Citat: Macak sf - 21 Svibanj, 2013, 09:36:27 ---
--- Citat: tomislav_vg - 21 Svibanj, 2013, 09:18:59 ---zaboravio sam pitati. gdje se sve nalazi blokada na speedfight2?
Koliko bi trebala biti maksimalna brzina ako je sve serijski i ako su skinute sve blokade? radi se o speedfight2 AC

--- Kraj citata ---

Blokadu imaš na variomatu i slijepo crijevo na spuhu a što se tiće max.brzine trebao bi ići nekih 75-80 po njegovoj čukici što
se tiće LC mašine a pošto je tvoj AC vjerojatno nešto manje.

--- Kraj citata ---

gdje se nalazi to slijepo crijevo?  ???

--- Kraj citata ---
na kolinu spuha sinee :) i ako neznas ste e to opce se nemoj upustat u skidanje blokade nego ga odvezi nekome ;)

Macak sf:

--- Citat: Anthrax - 21 Svibanj, 2013, 14:06:12 ---
--- Citat: Anthrax - 20 Svibanj, 2013, 21:26:40 ---Zanima me ako je Gurtner sa SF2 2002 LQ kompatibilan sa onim iz 2005., tj moze li na njega?

--- Kraj citata ---

jos uvijek mi treba ova informacija

--- Kraj citata ---

Nevidim razloga zašto nebi mogao.

Anthrax:
pitam jer prodajem ovaj sa sf2 iz 2002., kupac ima iz 2005 pa ga zanima pase li

tomislav_vg:

--- Citat: Macak sf - 21 Svibanj, 2013, 14:34:33 ---
E majke ti drage aj napiši na google slijepo crijevo na auspuhu pa češ valjda skužiti o čemu se radi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Imam skuter tek 3 tjedna pa jos nista ne znam na njega. Jbg-a pitanja su glupa za vas kaj se kuzite u te stvari. Meni je to sve spansko selo dok se ne uhodam malo  ;D

--- Citat: Peksy - 21 Svibanj, 2013, 14:39:32 ---

gdje se nalazi to slijepo crijevo?  ???

--- Kraj citata ---
na kolinu spuha sinee :) i ako neznas ste e to opce se nemoj upustat u skidanje blokade nego ga odvezi nekome ;)
[/quote]

Htio sam samo provjeriti da li su skinute sve blokade. Decko od kojeg sam kupio je rekao da su skinute no htio sam provjeriti...

Gilera_Vk:

pitanje , dal treba sto mijenjati na setupu karburatora nakon busenja cilindra na prvu specijalu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju