Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
ApriliaMaster:
Hvala decki, probat cu skinut ventilvar pa probat, ili ako mi netko moze potvrdit da je do lagera da ih odem kupit.
I ako netko zna dimenzije lagera, radi se o runneru '99
jony b.:
....to sam i mislio, to je super tema, ja imam pitanje, odgovor pomaže meni, ako slučajno netko ima sličan problem i njemu, to je to, član sam Foruma.hr i u auto podforumu ima slična tema (naveo sam link gore), u mj dana ima od prilike petstotinjak pitanja i odgovora, definitivno pun pogodak od teme....
Lumpri:
teme je dobra za nekoga tko prati ali uvjek če doč netko tko je novi i svejedno otvoriti novu temu s istim "blic" pitanjem...možda bi bilo dobro vodit računa koja su pitanja postavljena (i na koja se je odgovorilo) i stalno editirati prvi post u temi...pa čak i tko nije novi a ne prati forum puno može promaknut pokoje pitanje
dj0000ro:
Trebao bi sutra na tehnicki, ali kad mu stavim elektricnu blokadu skuter nece preko 30, da li mogu tako proci ili brzina mora biti oko 50 :help:
Grale:
Moguće da te neće pustit, probaj stavit prsten ako imaš, ili dostelat ako je moguće tu el.blokadu.
Tema je na mjestu, a poanta bi trebala bit da se bezveze ne otvaraju teme tipa koja svjecica i tak.
Nije bitno dal se postavilo isto pitanje već,već da se postavi jednostavno pitanje na koje se odma dobije odgovor.
Spam u ovoj temi, za razliku od drugih, se nebude toleriral :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju