Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (81/2654) > >>

zemo323:
jesam, promijenio sam ulje jer je ovo bilo staro tko zna koliko.. mutno, kao da je bilo hrdje u njemu.
kad mi je ulje na minimum onda je rucica isto na samom vrhu, drzi je na vrhu sve dok ne povuce zrak..  :dontknow:

jel se moze stavit malo po klipu onog tzv "mašinskog ulja" pa da pokusam tako razradit? Gledao sam na youtubeu neki lik je pokazivao kako se to radi i na kraju je stavio nekakvo ulje.. ali bojim se da ovo moje ulje nebi naskodilo gumicama, da ih nebi napuhalo..

spaljenivk:
motor mi se bio ugasio, i gledam nema goriva u onom filteru kod karba, skinem crijevo i verglam i ne curi gorivo, sam pravim mješavinu do sada sam pravio sa valvoline uljem i jučer napravim sa onim iz kauflanda (jel moguće da se od ulja zaštopalo), nikad nisam rastavljao vakum pumpu pa jel moze netko malo objasnit kako ???

3alfa3:

--- Citat: zemo323 - 09 Srpanj, 2013, 10:34:09 ---jesam, promijenio sam ulje jer je ovo bilo staro tko zna koliko.. mutno, kao da je bilo hrdje u njemu.
kad mi je ulje na minimum onda je rucica isto na samom vrhu, drzi je na vrhu sve dok ne povuce zrak..  :dontknow:

jel se moze stavit malo po klipu onog tzv "mašinskog ulja" pa da pokusam tako razradit? Gledao sam na youtubeu neki lik je pokazivao kako se to radi i na kraju je stavio nekakvo ulje.. ali bojim se da ovo moje ulje nebi naskodilo gumicama, da ih nebi napuhalo..

--- Kraj citata ---

Mozes.
Kapni kap dvije ulja medju prste, pa kao da zarolas cigaretu napravi i takvim prstima naulji klipove. To ce bit dovoljno.
Samo, to se tako ipak ne radi. Ispravna i cista kocnica mora radit bez toga.

EDIT:
To ulje ce ti samo ubrzat prljanje klipova jer ce se na to prasina lijepit. Sad kad razmislim, bolje nemoj.
Ako se u toku pranja dok je sve nasapunato i mokro ne mice kako treba, onda nesto ne valja.

zemo323:
da, to je i meni palo na pamet da ce se moza samo brze zaprljat.. ali sam se vise bojao da ce naskodit gumicama.. a nista, sutra cu se opet posvetit celjustima. Nadam se da cu ih uspit proradit i pokusat cu nekako povecat hod rucice kocnice

hvala

Sr-ko:
Pozz ekipa imam Apriliu SR 172 i trebam kupiti karike...e sad dajte mi recite da li ima kakve razlike izmedu AC karika i LC karika ili je svejedno... ??? ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju