Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (9/2649) > >>

tomislav_vg:
okie. kad sam ga kupio bila je crvena brtvena masa pa mi je frend rastavljao deklo da složi kurblu jer je zapela pa je opet stavljao masu. Bilo mi je čudno da se stavlja ta masa jer čitam malo po forumu i vidim da nitko ne stavlja.....pa reko da pitam...

u svakom slučaju hvala na odgovoru  :icon_thumright:

tomislav_vg:
zaboravio sam pitati. gdje se sve nalazi blokada na speedfight2?
Koliko bi trebala biti maksimalna brzina ako je sve serijski i ako su skinute sve blokade? radi se o speedfight2 AC

Macak sf:

--- Citat: tomislav_vg - 21 Svibanj, 2013, 09:18:59 ---zaboravio sam pitati. gdje se sve nalazi blokada na speedfight2?
Koliko bi trebala biti maksimalna brzina ako je sve serijski i ako su skinute sve blokade? radi se o speedfight2 AC

--- Kraj citata ---

Blokadu imaš na variomatu i slijepo crijevo na spuhu a što se tiće max.brzine trebao bi ići nekih 75-80 po njegovoj čukici što
se tiće LC mašine a pošto je tvoj AC vjerojatno nešto manje.

Jurich:
Pitanje u vezi tehnickog
Da li mogu proci tehnicki bez onog zadnjeg blatobrana kojeg imaju novi runneri, nrg??
Triba mi odgovor iz prve ruke
I dimenzije blokade za multivar su 20mm unutarnji fi, vanjski manje bitan al ajmo reci 30mm i debljina 8 mm?

Tomi_ZG:
Ja sam prošel bez blatobrana.
A 8mm šajbica je pretanka,9mm je isto premalo,treba 10mm samo se onda vrti u 3pm,kad sam bil na tehnickom imal sam još isti spuh ko ti.
Na kraju sam išel s el. blokadom da se sve ne razleti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju