Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (70/2651) > >>

meli.rahmanovic:
gillera runner 50 ccm sp  u prijatelja.kad je motor hladan radilca nema lufta,nakon kratke voznje radilica ima lufta max 1 mm.da li je to normalno?neki tvrde da se trebaju mijenjat lezajevi neki ne.

Sever:

--- Citat: neos 123 - 21 Lipanj, 2013, 21:17:43 ---da nije plovak otisao pa prelijeva?

--- Kraj citata ---

ja bi rekel da nije zato jel ne preljeva kad nema airboxa :/

--- Citat: nenox - 21 Lipanj, 2013, 22:57:07 ---očisti taj fergazer od lune, po mogučnosti i rezervoar jer je smeće od pleha kineskog (hrđa) i novi filter., to sve i onda probaj :)

--- Kraj citata ---

rjeseno prije samog paljenja motora

tommy:

--- Citat: Sever - 21 Lipanj, 2013, 20:14:54 ---evo jedno brzinsko

na kolko da stavim seraf od zraka , stalno go*no preljeva :/  jedino kad mu iscupam airbox onda ne preljeva ali ni nejde 

u pitanju je luna sa serijala minarelli masinom i onim karbom orginal od lune (nis po njemu nije dirano)

--- Kraj citata ---

ako ti je el. čok možda on zeza, tako je meni bilo sa šitfajtu :dontknow:

lopov999:
ja sam novi ovdje nadam se da cu od 9 mjeseca biti aktivniji. no kako sam tek došao u zg i ne znam ni jednoga mehaničara volio bih da me uputite da me izađe što jeftinije ili još bolje da ga odvezem nekome od vas.imam malaguti f15 i otišla mu je vodena pumpa?? gdje?? kada?? kolika cijena? lijepi pozdrav

zemo323:
moze li se spojiti automat zmigavaca sa 2 pin ako je serijski automat sa 3 pina? Ako netko zna kako to ide da mi pomogne jer se ja i struja ne gledamo bas najbolje  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju