Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
meli.rahmanovic:
gillera runner 50 ccm sp u prijatelja.kad je motor hladan radilca nema lufta,nakon kratke voznje radilica ima lufta max 1 mm.da li je to normalno?neki tvrde da se trebaju mijenjat lezajevi neki ne.
Sever:
--- Citat: neos 123 - 21 Lipanj, 2013, 21:17:43 ---da nije plovak otisao pa prelijeva?
--- Kraj citata ---
ja bi rekel da nije zato jel ne preljeva kad nema airboxa :/
--- Citat: nenox - 21 Lipanj, 2013, 22:57:07 ---očisti taj fergazer od lune, po mogučnosti i rezervoar jer je smeće od pleha kineskog (hrđa) i novi filter., to sve i onda probaj :)
--- Kraj citata ---
rjeseno prije samog paljenja motora
tommy:
--- Citat: Sever - 21 Lipanj, 2013, 20:14:54 ---evo jedno brzinsko
na kolko da stavim seraf od zraka , stalno go*no preljeva :/ jedino kad mu iscupam airbox onda ne preljeva ali ni nejde
u pitanju je luna sa serijala minarelli masinom i onim karbom orginal od lune (nis po njemu nije dirano)
--- Kraj citata ---
ako ti je el. čok možda on zeza, tako je meni bilo sa šitfajtu :dontknow:
lopov999:
ja sam novi ovdje nadam se da cu od 9 mjeseca biti aktivniji. no kako sam tek došao u zg i ne znam ni jednoga mehaničara volio bih da me uputite da me izađe što jeftinije ili još bolje da ga odvezem nekome od vas.imam malaguti f15 i otišla mu je vodena pumpa?? gdje?? kada?? kolika cijena? lijepi pozdrav
zemo323:
moze li se spojiti automat zmigavaca sa 2 pin ako je serijski automat sa 3 pina? Ako netko zna kako to ide da mi pomogne jer se ja i struja ne gledamo bas najbolje ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju