Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
jony b.:
....stavio sam cdi od aeroxa na tgb i sad malo bolje povuče i niz brdo nema blokade više :), sad sam kralj semafora u gradu....
zemo323:
moze odgovor?
--- Citat: zemo323 - 20 Lipanj, 2013, 11:39:32 ---koliko bi otprilike trebalo struje dolazit na bobinu? ja iman 38V kad zaverglam ali iskre nema :binkybaby:
Probao sam drugu bobinu i cdi :)
--- Kraj citata ---
ogovara li sa icega cok na mikunija uz neke prerade?
Skepy:
--- Citat: neos 123 - 20 Lipanj, 2013, 14:57:29 ---
--- Citat: Skepy - 20 Lipanj, 2013, 00:55:53 ---Koje je dimenzije serijski remen za aerox?
--- Kraj citata ---
kao i na ostalim minarellima 747x16,6 ili 747x16,5 nisam 100% siguran
--- Kraj citata ---
Zahvaljujem
Efzmac:
--- Citat: ivano_007 - 19 Lipanj, 2013, 19:35:07 ---
--- Citat: jony b. - 19 Lipanj, 2013, 16:15:27 ---....poz....
Palo mi na pamet da stavim mješavinu u rezervar i istu takvu od 2% u rez ulja, pa ako pumpa zakaže da nema posljedica za motor. Jel bi to štetilo za pumpu? Odspojio bi je al ovo mi je jednostavnije, što kažete?
--- Kraj citata ---
Koliko te kužim stavio bi mješavinu u rezervar ulja i nadolijevao bi dodatno ulja u rezervar goriva? :icon_scratch:
--- Citat: Efzmac - 19 Lipanj, 2013, 16:20:12 ---cital sam tu na forumu i frend mi reko da rukom zqcepim filzer zraka i ak se ugasi onda je ok!! Ugl ne kuzim se previse pa ak to ne valja bil bi zahvalan ak mi neko veli bolju metodu!!!
--- Kraj citata ---
Da. Dobro ti je rekao. Ako se ugasio onda ne vuče falš zrak. A imaš tih još metoda. Šta ja znam tipa da nekim sprejom il kompresorom pušeš oko karburatora pa ako diže/spušta okretaje znaš da negdje prima falš zrak il malo cimneš rukom karb il čok sa cijelom onom konstrukcijom i onda isto nebi smjelo dizat/spuštat okretaje.. Al ako ti se već ugasio kad si mu začepio filter zraka ovo je ostalo nepotrebno :icon_thumright: Traži dalje problem
--- Kraj citata ---
reko mi frend da je njemu slicno bilo zbog rolica!! Sad me samo zanima jel moguce to zbog rolica???
walkay:
--- Citat: jony b. - 20 Lipanj, 2013, 21:39:03 ---....stavio sam cdi od aeroxa na tgb i sad malo bolje povuče i niz brdo nema blokade više :), sad sam kralj semafora u gradu....
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju