Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
Peksy:
--- Citat: Lumpri - 19 Lipanj, 2013, 23:18:57 ---pozz počelo m ise događat da kad krečem i zavim full gas malo kao zatrokira kratko vrjeme i onda sve 5 jel to može bit do prebogatesmjese tj previše ulja? pošto sam mješam pa možda može bit mala razlika pa se to dogodi do sada mi se to nije događalo
--- Kraj citata ---
kad je ladan ili?
walkay:
--- Citat: jony b. - 19 Lipanj, 2013, 22:16:13 ---
Ps. za navoj dizne: Stvarno sam bio lijen, nemam opravdanje...
da, mislio sam u oba tanka sipat istu mješavinu, dal bi pumpa ulja to podnjela ili bi zaribala? To me zanima!
--- Kraj citata ---
Frende, smiri se malo sa tim kemijama ako ne znas... nece ta pumpa nikad zaribati vjeruj mi, ali ako bas hoces sam raditi mjesavinu onda ulazni cijev i izlaz spoji da ide u krug. Znaci imas deblji cijev sto ide iz rezervara za ulje na pumpu i imas drugi sto ide na karb, njih spoji, ono sto ide na prirubnicu ostavi kako je.
Infernus:
--- Citat: nodius - 19 Lipanj, 2013, 21:50:15 ---koja je razlika u ove dvije gume(zadnje):
Metzeler ME 7 Teen 130/70 - 12 F/R 62L Reinf TL i Metzeler ME 7 Teen 130/70 - 12 F/R 56L TL
prednja je: Metzeler ME 7 Teen 120/70 - 12 F/R 51L TL
--- Kraj citata ---
razlika je u nosivosti (56 i 62 su indexi nosivosti, a "L" je index brzine, u ovom slucaju isti za obje gume).
Pogledaj na googlu koji broj znaci kolku nosivost, pogledao bih ti ja al sam prek moba pa mi se neda jer je sporije :toothy11:
Grale:
--- Citat: Infernus - 20 Lipanj, 2013, 00:09:39 ---
razlika je u nosivosti (56 i 62 su indexi nosivosti, a "L" je index brzine, u ovom slucaju isti za obje gume).
Pogledaj na googlu koji broj znaci kolku nosivost, pogledao bih ti ja al sam prek moba pa mi se neda jer je sporije :toothy11:
--- Kraj citata ---
Da zna koristit guglo, već bi našel tablicu s vrijednostima :redface:
Evo za one ljenije od reponje(ako takvi postoje :icon_scratch: ) :icon_biggrin:
Indeks brzine:
http://www.autokreso.hr/gumeinaplatci/tehnicki_prirucnik_index_brzine.php
Indeks nosivosti:
http://www.autokreso.hr/gumeinaplatci/tehnicki_prirucnik_index_nosivosti.php
Znači razlika kod nodiusa u te dvije gume je da jedna ima nosivost 265 kg, a druga 224 kg.
Indeks brzine je isti i iznosi 120km/h, a to ti je za pežolu premalo,al nažalost vidim da ima samo do Y(300 km/h).
Derbi92:
pitanjee, derbi gp1, u petak na skuteru sve super radilo, u subotu ujutro okrenem kljuc, kao prazan akumulator, istina ispraznio se ali ne do kraja, 8v, taj dan napravio sam jos 50km ili vise, akumulator se nije napunio, mozda regler crko? ne puni mi akumlator, ili zica pukla? ja sam napunio n apunjač akumulator, i stavim na skuter i opet nista, okrenem kljuc, nista, kada ga upalim, svjetli mi jako malo led displey, neprimjetno, samo kada je upaljen.. zmjigavci ne rade kad skuter radi, nista ne radi :icon_scratch: :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju