Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (62/2651) > >>

Grale:
http://www.easyparts.nl/showarticles_info/0009898626/0-968-1-m414-m6257-m2387-m1044-s1051-d20156/1044/Speed_Sensor.html
Tu ti piše s kojih skutera/motora paše.

ivano_007:

--- Citat: Reponja - 18 Lipanj, 2013, 15:01:57 ---Ajmo bliceri i flešeri (sram vas bilo, ne takvi flešeri!);

Koje veličine je navoj dizne original karburatora na Kymco Agility City-u 50 2t?
Ak me ne flešate, morati ću dizati dupe, a taman sam našao savršenu pozu...  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Reponja bar bi se ti trebao znati služiti tražilicom :toothy3: M4 (valjda) :binkybaby:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=52797.0

jony b.:
....poz....
Palo mi na pamet da stavim mješavinu u rezervar i istu takvu od 2% u rez ulja, pa ako pumpa zakaže da nema posljedica za motor. Jel bi to štetilo za pumpu? Odspojio bi je al ovo mi je jednostavnije, što kažete?

Efzmac:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Lipanj, 2013, 10:33:50 ---
--- Citat: Efzmac - 19 Lipanj, 2013, 10:29:39 ---Provjeraval sam al ne vuče falš!!

--- Kraj citata ---

Kako si provjerio da ne vuce falsh zrak?

--- Kraj citata ---
cital sam tu na forumu i frend mi reko da rukom zqcepim filzer zraka i ak se ugasi onda je ok!! Ugl ne kuzim se previse pa ak to ne valja bil bi zahvalan ak mi neko veli bolju metodu!!!

ivano_007:

--- Citat: jony b. - 19 Lipanj, 2013, 16:15:27 ---....poz....
Palo mi na pamet da stavim mješavinu u rezervar i istu takvu od 2% u rez ulja, pa ako pumpa zakaže da nema posljedica za motor. Jel bi to štetilo za pumpu? Odspojio bi je al ovo mi je jednostavnije, što kažete?

--- Kraj citata ---

Koliko te kužim stavio bi mješavinu u rezervar ulja i nadolijevao bi dodatno ulja u rezervar goriva? :icon_scratch:

--- Citat: Efzmac - 19 Lipanj, 2013, 16:20:12 ---cital sam tu na forumu i frend mi reko da rukom zqcepim filzer zraka i ak se ugasi onda je ok!! Ugl ne kuzim se previse pa ak to ne valja bil bi zahvalan ak mi neko veli bolju metodu!!!

--- Kraj citata ---

Da. Dobro ti je rekao. Ako se ugasio onda ne vuče falš zrak. A imaš tih još metoda. Šta ja znam tipa da nekim sprejom il kompresorom pušeš oko karburatora pa ako diže/spušta okretaje znaš da negdje prima falš zrak il malo cimneš rukom karb il čok sa cijelom onom konstrukcijom i onda isto nebi smjelo dizat/spuštat okretaje.. Al ako ti se već ugasio kad si mu začepio filter zraka ovo je ostalo nepotrebno :icon_thumright: Traži dalje problem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju