Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (50/2655) > >>

Lumpri:

--- Citat: kimi16 - 11 Lipanj, 2013, 23:50:50 ---Ako bi neko mogo da mi kaze da li mi smjela imati lufta ona osovina sad primara ili tocka nisam siguran uglvanom osovina na koju ide polutka i kvacilo kako guram naprijed nazad ?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

mislim da može nzn kako na peugeotu ali na minareliju čini mi se ide isto naprjed nazat tj unutra van a kod mene na piaggiu ide gore dolje ljevo desno

Grale:

--- Citat: kimi16 - 11 Lipanj, 2013, 23:50:50 ---Ako bi neko mogo da mi kaze da li mi smjela imati lufta ona osovina sad primara ili tocka nisam siguran uglvanom osovina na koju ide polutka i kvacilo kako guram naprijed nazad ?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Ako na nju sjedaju polutke i kvačilo, logično da na nju ne sjeda i kotač, jer nema više mjesta   :icon_biggrin:
Znači misliš na primar, ali nisi navel o kojem se skuteru radi, a to je bitno zato jer neki skuteri imaju ležaj primara u deklu, pa sa skinutim deklom ta osovina ima lufta i to je normalno.
Skuteri koji nemaju ležaj u deklu, nesmiju imat lufta na toj osovini :icon_thumright:

tomislav_vg:

--- Citat: kimi16 - 11 Lipanj, 2013, 23:52:48 ---tomislave sve zavisi kako vozis npr kod mene 5l trosi na ful gasu a normalno 3l :) , inace mogucnost trosnenja nepostelovan karburator ili prljav filter vazduha

--- Kraj citata ---

Voznja je kombinirana. Ima i ful gasa a i spore voznje. Filter zraka je novi a karburator ja nisam cistio niti stelao. Budem dao frendu jedan dan da mi pogleda. Ne usudim se sam...

Hvala na odgovoru  :headbang:

Efzmac:
Pozz imam apriliu sr 50 2003 g!! Kad upalim a gusi se i ugasi se, pali jedino uz gas i kad stanem u coznji pocne se gusit i ako ne dodajem gas ugasi se!!! Sad nezz dal je i to povezano al kad uspije malo radit a da se ne ugasi i upalim svjetla odma se ugusi i crkne!!! Wtf????? Molim pomoc bilo kakvu!!!

kimi16:
U pitanju je sf2 valja mi je stojalo u opisu ali nema veze

--- Citat: Efzmac - 12 Lipanj, 2013, 08:35:22 ---Pozz imam apriliu sr 50 2003 g!! Kad upalim a gusi se i ugasi se, pali jedino uz gas i kad stanem u coznji pocne se gusit i ako ne dodajem gas ugasi se!!! Sad nezz dal je i to povezano al kad uspije malo radit a da se ne ugasi i upalim svjetla odma se ugusi i crkne!!! Wtf????? Molim pomoc bilo kakvu!!!

--- Kraj citata ---

Moguce da je cok ili sauh ako je elektricni izvadi ga spoji na akumulator i on bi se trebo poceti grijati i izlaziti iglica.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju