Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
zemo323:
Igra li ulogu duzina usisnog puta na smjesu?
primjer:
Na sf-u ima onaj tunel prije airboxa i na njemu imam npr 2 rupe po 15mm (353,2mm^2), jel to isto kao da onaj ulaz na airboxu smanjim da ima toliku povrsinu?
Nadam se da ste uspili skuzit sta me zanima
jony b.:
....pozzzz, testirao sam cdi na svom r50x ('09.) i nikako neće preko 9000 o/min, niti na nogarama, niti nizbrdo, samo se motor zaguši i padne na 5000 okretaja i onda normalno opet digne do 9000 i opet padne (a vlasnik mi rekao da su mu u ovlaštenom rekli da su stavili odblokirani).... eto rekli mi da nabavim ovaj cdi citomerx ZRT103721 http://"zabranjeno reklamiranje by eladio"/index.php/cdi-sport-za-peugeot-bez-limita-citomerx.html i da on paše, i nabavio ja, al mi odmah u startu bilo sumnjivo kad sam vidio da fali jedna nožica na konektoru (5 ih ima a ja imam 6 žica) koji je identičan mome, kroz glavu mi prošlo da bi to moglo biti kao i ono rezanje žice koje skida blokadu na nekim TGBima, a neke se tada ne može upalit.... eto, stavio ja njega i naravno ne mogu upalit :toothy9: :help:, ajd molim vas koji točno cdi da stavim, spominju se top performance crveni za minareli, našao sam i shemu spajanja ali ne i cdi za kupit, ili narku http://"zabranjeno reklamiranje by eladio"/index.php/ostalo/cdi-bez-limita-naraku.html (ne vidim koliko nožica ima), ili od aeroxa neki kažu, al koji točno model od roxa, koja godina?
....sorry mod, nije mi namjera reklama, linkovi pomažu bržem i lakšem riješenju problema....
walkay:
Evo jedna slika kako je bilo kod mene, ja sam stavio jos onda Top crveni CDI, ali pase ti obicni CDI od Minarellia (Aeroxa) iz stare serije 2000 god. To je normalno da ima 5 zica, posto smedu ne moras spojiti nigdje. Da te ne muci ova moja zelena/zuta zica to meni ide na el. blokadu! Na zalost skuter je prodan tako da, ne znam ni sam vise kako je bilo...
File 80:
Koja je dimenzija felga za nrg mc4!?
walkay:
Naprijed 120/70/13, nazad 140/60/13 !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju