Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2635/2650) > >>

jony b.:
Pozdrav!
Uzeo sam Nexusa 250, na poznato.... Imam 2 problema za koje sam znao i prije, savjeti su dobrodošli.... Prvi problem je da sam mijenjao kmh sat sa displayem, jer na istom više od pola segmenata nije radilo (gorivo do pola, ukupna kilometraža samo prva znamenka, temperatura manje od pola.... Nabavio sam komplet drugi sat za 50€, full jasan i ispravan, no kad sam ga spojio vidjeh da ima 24tkm više, to me malo bode, pa bi volio to vratit ako se može.... Bilo bi super da netko u Slavoniji to može odradit.... Drugi problem je što je zagubljen master ključ pa imam samo jedan, volio bih imati još jedan.... Može li se kako isključiti kod ili nešto drugo napraviti da imam 2 kjuča, da baš ne moram drugi CDI i bravu kupovat.... Bio sam kod @Challenbeen (vidio budući pogon za "preradu skutera" 😉) pa mi je dao neke savjete.... No volio bih čuti još koji savjet....

Oliverxxx2:
Pozdrav,
Aprilia sportcity 200 iz 2005g pozicija reglera??
Naprijed ili??
Hvala

JogFromYamaha:

--- Citat: ---Pozdrav,
Aprilia sportcity 200 iz 2005g pozicija reglera??
Naprijed ili??
Hvala
--- Kraj citata ---

Ako se doboro sjecam je u podnici odmah iza prednjeg kotaca.
Znaci tamo di su ti noge dok se vozis.

Oliverxxx2:
Puno hvala na odgovoru

Zmajur:
Trazim al nemam srece u trazenju odgovora... Za prelazak sa dellorto 17.5 na 19, treba li mjenjat usisne gume od filtera i sama prirubnica, ili se to moze navuć...? 
Drugo, sta je pametno uzet za pocetak od dizni i igle ( mhr replica, yasuni r, mali ali prerađen airbox, gilera runner)
Hvala!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju