Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2633/2650) > >>

robyakarider:
ulje ko ulje, bitno da je masno

Zmajur:
Nikako na zelenu granu... Evo promjenio klip, stavio vecu diznu, lagana voznja pola dana i provjera svjecice... Dosao doma, isao dignut iglu za jedan zub i vise bogu ga nebi upalio... Igrao se pola dana, uredio, zadihtao usis, ocistio karburator, provjerio namotaje, cudom upalim i vozim... Danas krenem u đir, odjednom kazaljka okretaja pocme divljat od 2k do 13k kai da sam upalio blokadu. Stanem, u na semaforu, ugasi se kao da sam okrenuo kontakt kljuc. Odguram ga 5 metara, upali, opet vozim za 500 metara ista prica  i nebi ga bogu upalio...Izmjenim brdo svjecica i nista. Nakon 20 minuta probam upali i hitno dima dok radi...  Provjerim namotaje, pickup dobar, 130 oma, zelena dobra 980 oma, cca 60V dok se vergla...

Sta jos preostaje, CDI, masa, đekovi...?

dario007:
Za početak prodaj dzek od paljenja ispuhat ako si ga zalio dok si antifriz ispuštao.

Zmajur:

--- Citat: dario007 - 04 Svibanj, 2025, 23:44:17 ---Za početak prodaj dzek od paljenja ispuhat ako si ga zalio dok si antifriz ispuštao.

--- Kraj citata ---

Hvala na odgovoru Ma probao sam i to u dva navrata od "cleanera" do wd-a....
Narucio sam novi CDI, lulicu i kabel i odlucio pregledat svu struju i masu... Pa eto posla, .... :laughing7:

dario007:
Lulica i kabal 99% nije, od kad radim nikad nisam imao situaciju da oem lulica probije. Zna slabije držat, al onda ju izvana stisnem kliještima na dijelu koji na kapicu sjeda da bude bolje knap.

Probaj za početak samo sa bobinom/cdi-om.

Ako si skidao mašinu onda provjeri i masu koja povezuje ramu i anlaser jesi dobro stegnuo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju