Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
jakabasej9:
--- Citat: JogFromYamaha - 28 Studeni, 2024, 08:37:36 ---Iskreno kaj se tice tih starih skutera to su kante za pare i kante za glavobolju. Atelier Rebul
Ili djelova nema ili su u smece stanju ili pak je sve abnormalno skupo. difuzeri
Imao sam godinu dana skipera 4t i jako mi se svidio ali djelova kod nas nema barem ne da su ispravni i u normalnom cijenovonom rangu, a to sta hoceju ljudi danas za 2t bb to su cijene ko da je raden od heroina a ne starudija.
--- Kraj citata ---
2T BB cijene kao da je napravljeno od zlata, a sve to za starudiju!
challenbeen:
--- Citat: jakabasej9 - 10 Ožujak, 2025, 11:09:56 ---
--- Citat: JogFromYamaha - 28 Studeni, 2024, 08:37:36 ---Iskreno kaj se tice tih starih skutera to su kante za pare i kante za glavobolju.
Ili djelova nema ili su u smece stanju ili pak je sve abnormalno skupo.
Imao sam godinu dana skipera 4t i jako mi se svidio ali djelova kod nas nema barem ne da su ispravni i u normalnom cijenovonom rangu, a to sta hoceju ljudi danas za 2t bb to su cijene ko da je raden od heroina a ne starudija.
--- Kraj citata ---
2T BB cijene kao da je napravljeno od zlata, a sve to za starudiju!
--- Kraj citata ---
ovo samo znači da nemaš para... jbg...
Vodena Pumpa:
Trebao bih uzeti remen i rolice za piaggio fly 50 2t. Koja je oznaka ( dimenzija itd) za orginalni remen i koliko grama su rolice.
JogFromYamaha:
orginal remen ti je piaggio paket i to kupi
isto tako originalne rolice uzmi iz Piaggio paketa 19x15,5 - 6,4 g
Vodena Pumpa:
Zašto na stranici za piaggio dijelove spominje da su original rolice 7,5 grama. Negdje piše da je remen 811 x 18,5, a negdje
757x18.5x30 ili neka druga dimenzija. Zato i pitam da ne uzmem krivo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju