Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
JogFromYamaha:
Iskreno kaj se tice tih starih skutera to su kante za pare i kante za glavobolju.
Ili djelova nema ili su u smece stanju ili pak je sve abnormalno skupo.
Imao sam godinu dana skipera 4t i jako mi se svidio ali djelova kod nas nema barem ne da su ispravni i u normalnom cijenovonom rangu, a to sta hoceju ljudi danas za 2t bb to su cijene ko da je raden od heroina a ne starudija.
Dragster 50:
Hvala vam. Gledam jednog, pa mozgam jer se u nešto drugo osim Dragstera baš ne kužim. Žao mi gazit Dragster, pa da si uzmem za svaki dan.
vespaet2:
odakle narucit dijelove za pentu tomos 4.5
JogFromYamaha:
--- Citat: ---odakle narucit dijelove za pentu tomos 4.5
--- Kraj citata ---
Iz 1970te godine, ne proizvodi nitko nista vise za Tomos, Agromoto ti ima neke dijelove jos na lageru jer su kupili dosta velik dio tomos lagera pa ti vjerojatno mogu pomoci, ali dugorocno rjesavaj se te prastare tehnike.
jony b.:
Pozdrav!
Došlo je vrijeme da gledam neki veći skuter, trebat će za par puta mjesečno, 50-100km za na posao otići, kroz jutarnje i popodnevne gužve u OS. Gledam VXR 200, Nexus 250.... Prvi je malo okretniji, lakše se može provući (jedino me malo brine stara linija zbog malih kotača i kočnica, a velike putne brzine), drugi ima prednost jer je udobniji, ima veće kotače i više mjesta pod sicem.... A opet peglao sam i sa malim SRom 70cm³ po 60km i preko Krndije obilazio kanione, i još sam živ.... Pa da čujem iskusnije i one koji su probali VXR obje linije i Nexusa (ja sam samo Nexusa po Zadru i zaleđu)....
Svaki savjet je dobrodošao, i na što treba obratiti pozornost prilikom moguće kupovine, i normalno, ako ima tko kvalitetan primjerak za ponuditi....
Hvala....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju