Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
jony b.:
Pozdrav ekipa!
Htio bih na proljeće reparirati prednje vilice. Volio bih kvalitetne dijelove. Naručio bih sad, jesen/zima, što znači da može izvana, ako je povoljnije. Kit za tube i ležajeve steerera. No imam problem, ne snalazim se na stranim i domaćim websopovima iz razloga što mi prilikom unosa modela skutera nude različite kitove. Volio bih da netko tko je radio na ovakvom skuteru, ako može, točno definira koji je pripadajući servisni kit ispravan. Jurilica je Aprilia sr 50 2008g hiper2 Pia Karb. Moguće da sam negdje na ovom forumu pročitao da se ugrađivalo više vrsta vilica, to mi je upravo sad palo na pamet. Idem probat googlat o vilicama, možda sam pronađem riješenje. No bio bih zahvalan forumskim maherima na smjernicama. Sam postupak sam pogledao više puta ovdje i na stranim linkovima, mislim da sam u stanju to učiniti. Hvala i LP.
JogFromYamaha:
Ako hoces kvalitetno kupi originalni dio, moras indentificirati koji proizvodac vilica imas to se vidi po slovu na samoj vilici i prema tome se naruci sve.
vespaet2:
zanimaju me vasa iskustva ako ste narucivali ista na temu
kakva je kvaliteta robe, kolko cekate dostavu itd
JogFromYamaha:
Originalni dio cekas relativno kratko znaci do tjedan dana u prosjeku ako se radi o Piaggio originalnom djelu i ako je to standardni potrosni dio.
Sve ostale marke su tak tak kako sta, jos je dobra i dostupna Yamaha ali sta se tice ostalih i web shopova ponekad ti treba 3 tjedna da dode dio, a ako imas peh i imas Kymco ili Sym do 9 mjeseci cekanja na djelove.
Kvaliteta originalnih djelova je dobra cim drze 20 godina bez da odu, isto tako ti je i sa marka imenima zamjenskih djelova. A jeftilen ce te kostati jer ne drzi nista.
SRAD:
--- Citat: vespaet2 - 24 Listopad, 2024, 21:12:50 ---zanimaju me vasa iskustva ako ste narucivali ista na temu
kakva je kvaliteta robe, kolko cekate dostavu itd
--- Kraj citata ---
Izbjegavaj te China stranice, kod nas ili u EU ionako možeš navi sve što trebaš povoljno, inace na kupnju van EU ide Pdv, prije je do 22€ bilo oslobođeno placanja a toga više nema.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju