Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2610/2650) > >>

zvonkec92:
Promjenit fazni lanac i teraj dalje jos 30tkm

Vodena Pumpa:
Vozim piaggio fly 50 2t i dok motor radi na mjestu prednje svjetlo je žuto i slabo se vidi, kad krenem voziti sa gasom do kraja svjetlo je opet žuto i slabo osvjetljava cestu. Jel problem u žarulji ili je to takav problem kod svih skutera. Žarulja je 35/35W  GRLO BA20d.

JogFromYamaha:
Ako nije kvalitetna zarulja i ima puno radnih sati ona pozuti prije nego krepa do kraja.
Sto se tice toga da slabo svjetli na leru to je normalno jer dobivas direktno sa namotaja struju za svijetla.
Cim dodas gas dobije vise struje i sama svjetlost postaje jaca.

Moj savjet za BA20D je da kupis Osram S1 35/35 ona nije balonka nego cijevna zarulja, grlo je identicno ali snop svijetla je dosta bolji.
Nakon zamjeni nastelas svijetlo da lijepo svjetli po podu i to je to.

Vodena Pumpa:

--- Citat: JogFromYamaha - 21 Kolovoz, 2024, 14:42:35 ---Ako nije kvalitetna zarulja i ima puno radnih sati ona pozuti prije nego krepa do kraja.
Sto se tice toga da slabo svjetli na leru to je normalno jer dobivas direktno sa namotaja struju za svijetla.
Cim dodas gas dobije vise struje i sama svjetlost postaje jaca.

Moj savjet za BA20D je da kupis Osram S1 35/35 ona nije balonka nego cijevna zarulja, grlo je identicno ali snop svijetla je dosta bolji.
Nakon zamjeni nastelas svijetlo da lijepo svjetli po podu i to je to.

--- Kraj citata ---

Vidim da ima i S2 koja je izdužena kao S1, a obadvije su BA20D. Ne znam jel ima kakva razlika u oznakama S1 I S2
Imam jednu žarulju S2 balonka koja je nova u rezervi pa sam ju stavio pa ću vidjeti večeras kad padne mrak jel bolje svijetli. Ako bude isto onda idem po novu cijevnu žarulju.

JogFromYamaha:
S2 je dugo i kratko u jednom S1 je samo kratko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju