Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
Poggiali:
Neso, jesi gledao zupcanike od anlasera i od kurble, taj od kurble se bas voli razmrdati i cujes svasta... ako seta udara od ventilator variomata..
neso1084:
Ne sum go otvoril ova go slusam 2-3 dena moze li da mi napravi problem nekoj a inaku ke go odnesam da go otvorat utre
vespaet2:
evo da ne otvaram bzvz temu, prijatelju ispala uredna yamaha ybr 125 06 godiste za male pare, pa me zamolio da pitam na forumu misljenja o tom motoru sto se tice odrzavanja, potrosnje i snage
challenbeen:
--- Citat: vespaet2 - 12 Kolovoz, 2024, 01:55:21 ---evo da ne otvaram bzvz temu, prijatelju ispala uredna yamaha ybr 125 06 godiste za male pare, pa me zamolio da pitam na forumu misljenja o tom motoru sto se tice odrzavanja, potrosnje i snage
--- Kraj citata ---
YBR125 ... nema koja ga autoškola prije nije imala, nevjerojatno poudan motorić, sve oko njega je jeftino, od održavanja i svega. Ima mi ga poznanik, redovito ne mijenja ulje, čak mislim po 3-4 godine, yamahica se i dalje veselo vrti, koliko god da se siluje. I naravno, kupio ju je od Autoškole :icon_thumright:
vespaet2:
"Ok, jos samo pitaj kolko maks ide i kakva je za tuning"
poslao sam mu odgovor i dobio ovo pitanje nazad, ako znate odgvorite
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju