Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2594/2650) > >>

Josip-98:
Smije li se puniti akumulator dok je na skuteru? Ili ga je bolje izvaditi i puniti bez opterecenja
Treba li kad se kupi akumulator iz ducana isto ga napuniti ili moze odma formiran na skuter

Oliverxxx2:
Za homologaciju auspuha, kad ga montiraš odeš sa skuterom i tim papirom na tehnički, oni iskopiraju taj papir, poslikaju skuter i šalju u CVH.
Ako je sve legalno za dva,tri dana te zovu da ti ga upišu u prometnu, cijenu sam zaboravio ali mi se čini da je oko 40 e.To možeš obaviti i prije isteka registracije.

jony b.:
Hvala. No pošto termo grupa nije OEM, ne može se napraviti homolaogacija i upis u prometnu.... Jedna od primljenih informacija.... No probat ću iz prve ruke na STP, poučen iskustvom, mislim da oni neće pojma imati, bar ne ovi kod mene....

Dee:

--- Citat: Josip-98 - 06 Veljača, 2024, 00:49:47 ---Smije li se puniti akumulator dok je na skuteru? Ili ga je bolje izvaditi i puniti bez opterecenja
Treba li kad se kupi akumulator iz ducana isto ga napuniti ili moze odma formiran na skuter

--- Kraj citata ---
Mozes ga punit dok je fizicki na skuteru, al ga treba raskačit sa instalacije.
Vecinu mozes odma montirat na skuter, ako ga treba napunit, obicno je to napomenuto negdje na njemu, na pakiranju, na uputama.

Dee:

--- Citat: jony b. - 07 Veljača, 2024, 01:01:28 ---Hvala. No pošto termo grupa nije OEM, ne može se napraviti homolaogacija i upis u prometnu.... Jedna od primljenih informacija.... No probat ću iz prve ruke na STP, poučen iskustvom, mislim da oni neće pojma imati, bar ne ovi kod mene....

--- Kraj citata ---
Male su sanse da ce oni ikako skuzit da termogrupa nije oem osim ako im ti kazes.
Papir sa navedenim modelima si isprintaj taj sto si nasao da je u njemu naveden tvoj skuter a nemoj nosit ovaj sto si dobio sa auspuhom, tj probaj nac pdf homologacijski papir u kojem je i tvoj skut naveden. Ako ne mozes, vjv mozes uradit neko kreativno rjesenje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju