Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
v3kac:
Kupujem utege za volan jel ima tko ?
Beverly200x:
Zna li netko mogu li se grijači u autu kodirati/podesiti da se pale na temperaturu koju ja želim?
U pitanju je Ford Cmax 2.0 TDCi 2015 i grijači se pale tek ispod nule i imam dojam da ce mi se akumulator smrdat...
Aku je star 2 godine i pred kraj prosle zime mu je trebalo duze da upali(0.5 sekundi) nego na pocetku
Za razliku od Clia 2017 koji grijače pali cim malo zahladi pa pali ko mina
JogFromYamaha:
Grijaci se pale ili odma s otkljucavanjem auta i predgriju i blok i sve ili pak po potrebi, ako je njemu da se na 0 pale onda je to tako, moj bivsi golf ih je tek na -5 palio i to je bilo fiksno.
Iako nikad nisam vidio neki problem pri paljenju osim da vergla pola sekunde i to je to.
A mozes pogledati kak ti se temperatura grijaca razvija dali su svi ok ili su na izdahu jer bas nisu nesto poznati da krepavaju samo tako.
Al prije je moje misljenje da se akumulator trosi i da je slabiji nego prije pocetka sezone ili imas vanjske ucinke od drugacijeg goriva pa zato pali drugacije.
Dok radi ne diraj nista, a baterija je ionako 5 godina i kanta.
Beverly200x:
--- Citat: JogFromYamaha - 17 Listopad, 2023, 15:38:17 ---Grijaci se pale ili odma s otkljucavanjem auta i predgriju i blok i sve ili pak po potrebi, ako je njemu da se na 0 pale onda je to tako, moj bivsi golf ih je tek na -5 palio i to je bilo fiksno.
--- Kraj citata ---
Šteta, baš tražim po netu i da, ne mogu se podesiti.
Rade oni sigurno samo mi nije logicno da bolje upali npr. na -2 nego na 2 jer upravo na -2 grijaci odrade svoje...
Vidio sam da se mogu provjeriti na đeku jer ne mislim raskopati pol auta da dođem do njih.
Hvala na odgovoru :icon_thumright:
gavranpero:
Da li na Ditech/Carb Morini pumpi vode obavezno mora uvijek ići nešto na odušak?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju