Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
Zmajur:
Sta znace oznake VL11, VL13, VL16 kad se gledaju lamelice ili reed valve od Malossi proizvođaca...
Koje odgovaraju na Gilera Runner?
Hvala...
Poggiali:
VL11 su za serijski usis, ostalo su za tuning, obrati paznju da su vl 11 prorezane, ostale nisu...
Pupo:
Bok,
trebam radilicu za minareli serijalu. Šta se uzima sad, šta je aktualno? Vidim da ove motoforce kreću već od 35€ :D
Isto pitanje i za ležajeve radilice i brtve?
tnx
mic:
Ja bi preporučio Top Performance radilicu za Minarelli.
Ima više verzija od Top Performance u ponudi, držao sam sve verzije u rukama i nemam ništa loše za reći.
Nedavno se na forumu spominjalo da su top performance i rms i slične marke sve iste radilice sa drugim natpisima.
Ne znam je li istina ali imao sam priliku držati sve te radilice u rukama i detaljno gledajući mogu reći da su Top Performance radilice puno bolje obrađene i bolje izgledaju. Ne kažem da je to uvijek slučaj ali takvo iskustvo sam ja imao. Inače imam Top Perfomance radilicu "serijsku" običnih polutki u svom skuteru trenutno i bez mane je već dosta. Ležajeve radilice C3 Koyo Japan 6204, semerinzi corteco
stipe:
frend ima yamahu xt660r, procurila je pumpa vode, imate savjet di kupovati dijelove, ili pumpu ili set za reparaturu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju