Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2572/2651) > >>

challenbeen:
Nekidan ispred mene 3 njih platili na tehnickom...

matija84m:
To je nekad kostalo 20 kuna.
Kolkk onda sada kosta odjava?

Aleksandar:
Jos nešto
Koja je konkretno razlika izmedu NRG Power i NRG Sport? Marketinški trik, lokacija tržišta..?
Te kako to da neki NRG modeli iz ducana imaju utege na ruckama dok neki nemaju? Bila opcija izbora ili?  Ista stvar sa Runnerima 2. generacije 50 ccm, neki imaju neki ne..

Poggiali:

--- Citat: Aleksandar - 09 Srpanj, 2023, 22:48:18 ---Nemogu naci, od koje godine Runner 50 ima 17.5 mm rasplinjac? Znam da su stare/prve verzije imale 12.5 mm..jel od facelifta tj druge generacije Runnera 17.5 mm ili ima određena godina otkad je uveden?

--- Kraj citata ---
moj 2002 poggiali replica je imao 17.5 dellorto

Corector:
Odjava danas kosta 2.38€.
Oduzmu ti 4min na salteru od zivota, al jebes to koliko ono uznemiravanje s podsjetnicima za istek osiguranja dok pazljivo gledam topografske karte. Zbog njih sam zavrsio na makadamu kojeg je bujica razrovala, pa sam se jedva okrenuo.

Znam jer sam odjavio par vozila posto je svima rega u 6mj. a to mi je trenutno ultimativni period za tripovanje. I lijepo ja sve odjavio pa cu regat kad krenu jesenske kise, taman posla da za lijepog vremena ili vrucina idem tamo cmrljit di se legalizira otvoren auspuh ako platis :laughing6:. Nebi dao 1 tiperski kilometar u sezoni za onaj jebeni posjet u stanici za tehnicki.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju