Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
Aleksandar:
Nemogu naci, od koje godine Runner 50 ima 17.5 mm rasplinjac? Znam da su stare/prve verzije imale 12.5 mm..jel od facelifta tj druge generacije Runnera 17.5 mm ili ima određena godina otkad je uveden?
dario007:
Mislim da je 2003 prelazna godina.
hicmi30:
Poz, ili mi se iskrivila osovina radilice ili lezaj ili nesto oko toga i nemogu sada to rjesavati. Problem je u tome da mu rega istjece 15.8. Mislio sam popraviti to u pocetku 9.mj i tada ga regati. Nisam upucen kako ide to sa odjavljivanjem i slicno pa ako me neko moze savjetovati ili uputiti gdje da nadem odgovor. :)
ljubo46:
--- Citat: hicmi30 - 14 Srpanj, 2023, 17:59:17 ---Poz, ili mi se iskrivila osovina radilice ili lezaj ili nesto oko toga i nemogu sada to rjesavati. Problem je u tome da mu rega istjece 15.8. Mislio sam popraviti to u pocetku 9.mj i tada ga regati. Nisam upucen kako ide to sa odjavljivanjem i slicno pa ako me neko moze savjetovati ili uputiti gdje da nadem odgovor. :)
--- Kraj citata ---
Odes na stanicu za teh. Pregled odjavis vozilo i pohranis tablice na cuvanje do (90 dana) i za to vrijeme radis na motoru
hicmi30:
Kosta li skuplje rega poslje odjavljivanja?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju