Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
aragonY:
Los izbor auspuha (s6). Zasto izmisljati toplu vodu, idi na provjereno, LV tt, zx, zx-r i sl.
Ler diznu ne diraj. Glavna dizna 80 pa ces se spustiti kroz štelu.
Rolice ces vidjeti kad isprobas...
jony b.:
Ne ne, za auspuh nemam para sad nikako.... Tako da ovo ljeto će OEM Pia SC46 sa izvađenim katalizatorom morat gurat.... Eventualno ako uleti nešto rabljeno a dobro i jeftino.... Valjda će s tim spuhom iči bolje nego OEM 50....
dario007:
Upravo mi je u dvorištu novi Runner di sam radio generalku DR.evo i Stage 6 radilica sa leo zx dugim i multić. Karb je trenutno na lulici od šprice 19.5mm i dizna je 82, ali je tamna svječica pa bude išla 80 dizna. Rolice su 7.2 u multiću sa ljubičastim federom i vrti 9000rpm, kad smanjim diznu ocekujem i da ce malo više vrtiti.
Setup inače dost mlak, taj dugi leovince mu ne paše nikak. Sreća kaj je vlasnik naručio C10, pa cemo to ufaziti gore kad stigne.
jony b.:
https://www.scooter-attack.com/en/scooter/exhaust/exhausts-oem-style/
Na ovo navedeno, kit i radilicu, ajde, možda bi nagrebao cca 100€ za neki spuh koji mogu upisati u prometnu, tipa ovih gore sa linka. Piše da svi idu na Apriliu, kao da sam negdje čitao da ima neke razlike u grani za SR naspram NRG i Runnera, drugačija rama, ovo-ono....
Tiši su sigurno, što mi odgovara, ima li što momenta više u njima na DR Evo 70?
dario007:
Ovaj motoforce nemoj uzimat jer nema homologaciju, dreči, trazi visoke okretaje i nema niš momenta.
Slagao sam jednog Powera(AC) sa Drevom i ovim Sito auspuhom i iznenadio se kako ide, radi i ne buči, tako da preporuka za njega.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju