Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2554/2655) > >>

jony b.:
Ne mogu jer otkinuo sam onu pipicu, narezao sam navoj i ušarafio vijak sa teflonom....
Brtve su sve orginal Piaggio, dosjed u glavi sam premazao sa Loctite MR5792. možda sam previše stavio.... Morat ću raskopat, nadam se da nije na spoju blokova između vodene i prostora radilice.... Najgore mi što nemam vremena, a rega istekla 30. 3.... Imam kutnu pipicu sa M6 navojem sa Alija (mesingana), ali je neki fini navoj, nemam takvu ureznicu.

stipe:

Sto se moze voziti sa b kategorijom?

dolo:

Lijep pozdrav svima, imam jedno pitanje u vezi Beverly 250, 2005 godina. Naime svaki put kada idem punim gasom vise od minutu motor izgubi snagu, kao da prestane primati gorivo, pustim gas, dam pun gas pukne iz auspuha, dobije malo gasa i onda opet nestane. Stanem sa strane, ne gasim motor, dam mu samo par sekundi da dode do sebe i nastavi normalno raditi. Desava se svaki put na pravcu ili uzbrdo kada vozim pod punim gasom.

Nikada mi se nije desilo u gradu, niti cestom kada vozim normalno. Inace sam pocetnik, imam motor tek trecu godinu, s tim da proslu skoro nisam vozao.

Nova svjecica, ulje, filteri, akumulator. Imate li kakvu ideju. S tim da sam tutkum za vozila, volim samo vozati, a ne raditi oko motora, nazalost. Hvala unaprijed

JogFromYamaha:

--- Citat: ---Lijep pozdrav svima, imam jedno pitanje u vezi Beverly 250, 2005 godina. Naime svaki put kada idem punim gasom vise od minutu motor izgubi snagu, kao da prestane primati gorivo, pustim gas, dam pun gas pukne iz auspuha, dobije malo gasa i onda opet nestane. Stanem sa strane, ne gasim motor, dam mu samo par sekundi da dode do sebe i nastavi normalno raditi. Desava se svaki put na pravcu ili uzbrdo kada vozim pod punim gasom.

Nikada mi se nije desilo u gradu, niti cestom kada vozim normalno. Inace sam pocetnik, imam motor tek trecu godinu, s tim da proslu skoro nisam vozao.

Nova svjecica, ulje, filteri, akumulator. Imate li kakvu ideju. S tim da sam tutkum za vozila, volim samo vozati, a ne raditi oko motora, nazalost. Hvala unaprijed
--- Kraj citata ---

Vjerojatno postopan odusak zraka u tanku goriva, malo olabavi cep i vidi dal se desava, ako da onda je do oduska tanka goriva, dodatno zna se postopati filter goriva koji se nalazi sa desne strane skutera u podnici, isto tako se znaju pocepiti dizne fergazera pa na full gasu nema dovoljno goriva koliko bi trebao. Ako je IE model zna podtlak zezat a i nekad se desava da dok je tank 1/3 i manje pun da u nagibima zna pumpa potegnuti zraka pa samim time motor na full gasu zacukne i na trenutak ostane bez goriva

FeZox-team:
Moze li mi netko uslikati PHVA karburator s svog skutera kako je spojen univerzalni chok na sajlu tipa kao sto ima na MS trgovini Polini za 185kuna
po slici mi nije jasno sta tocno ulazi u karburator i dali cu dodatno morat uzeti neku konverzaciju
trenutno imam mali rucni chok al mi se neda vise saginjati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju