Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2549/2655) > >>

dario007:
Po papiru je 10tka ili rn1c za Piaggia 50 LCiz prakse se bolje ponaša 9tka iliti rn2c. 8ica rn3c ide na AC piaggio agregate

Poggiali:
Jony, jesi ti stavljao radilicu sa punim polutkama? Ako jesi, one prave vibracije, ako ne, moguce da si pretego nosac masine...

Ako je skuter 50cc nisi trebao dirati uljnu... 72 mi djeluje malo velko, naravno ako pricamo o 50cc i ne znam sad kakav filter imas, taj polini je ulozak ili imas neku gljivu?

jony b.:
Da, radilica je s punim polutkama, sa SA, ona mi je bila prvi pick za vibracije, no kako sam čitao dalje sve više sam se udaljavao od te misli....
Probat ću ponovno otpustiti i steći nosač dok netko sjedi na skutu.... 49cm³ je, samo nove OEM karike, radilica, ležajevi, pumpa vode....
 Nez, mene od uvijek strah te uljne, od malena, još davno, smo mućkali sami mješavinu, pa se bojim da je slabo uvijek i uvijek otvorim više ako mogu, a ovdje mogu. Ništa vratit ću onda da se poklope, ili maaaalkoc jače 😁....
Diznu ću probat onda 68 stavit, filter je Polini plavo sivi uložak u obliku orginalnog, onaj s 2 različito gusta sloja....
Jbg, kad imam posla pun k, i ne stignem se igrati, a htio bih, pa moram pitat ovako. A skut mi je baš potreban za brzinski skočit po kojekakve stvarčice u krugu do 5-6km, ponekad dalje.... Tako, da ide iznad 8 banki i da ima dobar start, ne trebam ništa više, takav je bio kad sam ga dovezao iz BJ, dok nisam mijenjao remen iz prevencije, odonda sr se svaki 2mj skida dekl 🤪. Ništa, moram napravit što sam napisao i opet onda BR9ES novu uzet (jbg nemam alternativu tu u NA ili PŽ gdje radim), volio bih nabaviti negdje RN2C, al bezveze mi plačat poštarinu sad za jednu svječicu, a 2x sa SA uzimao dijelove i jednom sa MotorX-a i uvijek zaboravio na svječicu....

Poggiali:

Te pune polutke svima tresu, u fazonu sitnih vibracija, da te stopala svrbe.. to si pusti mira, mada je overklil za 50cc, sad mozes lagano gledat 70cc  :icon_biggrin:

Uljnu za 50cc nista ne pojacavat, ja sam je iso pojacavat na 70 base, pa je ubrzo pocelo pucanje iz auspuha i krepavanje svjecica... za dusu si mogo bacat cep ulja na rezervar...

Probaj ustelavat na serijski filter zraka sve, jer nema smisla da otvaras vise karb na serijali, samo ces dic potrosnju i nece nis posebno bolje ici.. To da je rezo auspuh, onda mozes probat.. ovo sad je pre velka dizna, ja bi probao 64-68...

Svjecice gledaj da budes prema tvornici, ako nemas champion nadji si koje su ti alternative na netu ili naruci postom... uzmes onda 2-3 pa si sezonu miran...

jony b.:
Fala na savjetima!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju