Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2539/2655) > >>

challenbeen:
sa novijim Runnerom SP50 (od 2006 i noviji) ne možeš pogriješiti. još bolji su oni koji imaju uljne vilice a to su najnovije proizvodnje. ja sam velik i težak, kako sam restaurirao SP50 za frenda KMeta, oduševio sam se sa njegovim voznim i agilnim performansama a da ne kažem prednji 14" kotač... dalje ne trebaš gledati, iako imaš još NRG Power 50 (i sa diskom i sa dobošom verzije iza i zračnjaci vodenjaci) njih sam imao, zadovoljan bio sa njima, ali kažem, SP50 je klasa i zato ga svi imaju i vole. Do jedan je karburator, anjnšpric PJ50 se nije prodavao u Hrvatskoj (pričam o novijem SP50)-.

Zmajur:

--- Citat: challenbeen - 06 Veljača, 2023, 16:57:32 ---sa novijim Runnerom SP50 (od 2006 i noviji) ne možeš pogriješiti. još bolji su oni koji imaju uljne vilice a to su najnovije proizvodnje. ja sam velik i težak, kako sam restaurirao SP50 za frenda KMeta, oduševio sam se sa njegovim voznim i agilnim performansama a da ne kažem prednji 14" kotač... dalje ne trebaš gledati, iako imaš još NRG Power 50 (i sa diskom i sa dobošom verzije iza i zračnjaci vodenjaci) njih sam imao, zadovoljan bio sa njima, ali kažem, SP50 je klasa i zato ga svi imaju i vole. Do jedan je karburator, anjnšpric PJ50 se nije prodavao u Hrvatskoj (pričam o novijem SP50)-.

--- Kraj citata ---
Znaci novije godiste (2006-xxxx) , prepostavka, karburatorska verzija...a po vama AC ili LC?
Naravno 2T ili ?

challenbeen:
Runner SP50 imaš samo vodenjaka (LC) 2t... i ništ drugo, to ću si i ja nabaviti one day uz SR150 kojeg sad slažem. Postoji jedino 125 i 200 cc u 4T izvedbi Runner VX/VXR/ST

Zmajur:

--- Citat: challenbeen - 06 Veljača, 2023, 17:26:19 ---Runner SP50 imaš samo vodenjaka (LC) 2t... i ništ drugo, to ću si i ja nabaviti one day uz SR150 kojeg sad slažem. Postoji jedino 125 i 200 cc u 4T izvedbi Runner VX/VXR/ST

--- Kraj citata ---

Imam kusur godina i nije mi do polaganja....tako da ostajem na 50cc ili zamaskiranom 70cc skuteru.... Sad mi žena polozila za auto nakon 5-6 pokusaja, vjeruj mi da bi premlatio instruktora i ipitivača...prije polaganja ispita.... :laughing7:

challenbeen:
Probaj nečiji Runner pa vidi..  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju