Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2536/2655) > >>

Zmajur:
Pitanjce...

Imali utjecaja na rad vakum pumpe ( koja vec ima neki filter ) staviti klasicni filter goriva prije karburatora. Hvala?

matija84m:
Pozeljno je stavit filter goriva prije samog karba da ulovi necistocu ako slucajno sta dode :headbang:

dr.mrgood:

--- Citat: Zmajur - 24 Siječanj, 2023, 13:08:55 ---Pitanjce...

Imali utjecaja na rad vakum pumpe ( koja vec ima neki filter ) staviti klasicni filter goriva prije karburatora. Hvala?

--- Kraj citata ---

Pazi da ti se ne desi kao meni kada sam kupio novi filter goriva koji nije valjao, pa sam radi njega raskopao pola skutera dok nisam skuzio da filter ne propusta gorivo kako spada.

Zmajur:

--- Citat: dr.mrgood - 24 Siječanj, 2023, 21:00:38 ---

--- Kraj citata ---

Pazi da ti se ne desi kao meni kada sam kupio novi filter goriva koji nije valjao, pa sam radi njega raskopao pola skutera dok nisam skuzio da filter ne propusta gorivo kako spada.

--- Kraj citata ---

Ja se toga scenarija bojim sa novom vakum pumpom koja mozda nedovoljno otvara a poceo sam rasturat motor.... :icon_scratch:

Vodena Pumpa:

--- Citat: Zmajur - 25 Siječanj, 2023, 08:55:42 ---
--- Citat: dr.mrgood - 24 Siječanj, 2023, 21:00:38 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Ja se toga scenarija bojim sa novom vakum pumpom koja mozda nedovoljno otvara a poceo sam rasturat motor.... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ne moraš se toga bojati, samo kupi original vakuum slavinu i bez brige.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju