Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2529/2655) > >>

JogFromYamaha:

--- Citat: ---Vozim piaggio fly 50 2t i to%u010Dim eurosuper 95 class plus. Eurosuper 95 nema aditive u sebi i jeftini je od eurosuper 95 class plus pa me zanima koje je bolje koristit gorivo.
--- Kraj citata ---

Oba dva goriva su aditivirana i radena po normi EN228 i samim time istovjetna, pogle si tehnicki list ako ne vjerujes.
Tako dugo dok se ne poveca kalorijska vrjednost goriva za tih 20 lipa sta deru vise za class tako dugo je sve to porez na glupane.
A ako ti auto/motor  ti auto ne dobi 10 konja vise ili ne trosi litru manje s njime samo znas da su te dobro nasamarili.

RoxRidder:
Pozdrav, radi se o vxr-u 2003., pa me zanima kako se zove ovaj dio na tubusu vilice?? Kao neka gumica jer mi fali to ja vilicama a nezz gdje da nabavim

Dragster 50:
Blic pitanje 😁
Ima li netko link za vodenu pumpu za Minarelli? Prije skoro 3 mj sam naručio TP poklopac vodene sa SA, i svakih 10-ak dana pomiču datum isporuke, znam da nije do njih, ali mi se više ne čeka. Stavio sam onaj MF kit za reparaciju, a iz iskustva (već 3 do sad) znam da ne traju duže od 1500-2000km.
Ili možda netko od kolega sa foruma ima za prodati neku iz šteka?
Hvala

balki:
Ona megaprevara u milijardama € na PDV-u je vezana sa kineskim mega web shopovima pa od tuda ti problemi sa isporukama...

ljubo46:

--- Citat: Dragster 50 - 06 Prosinac, 2022, 08:31:28 ---Blic pitanje 😁
Ima li netko link za vodenu pumpu za Minarelli? Prije skoro 3 mj sam naručio TP poklopac vodene sa SA, i svakih 10-ak dana pomiču datum isporuke, znam da nije do njih, ali mi se više ne čeka. Stavio sam onaj MF kit za reparaciju, a iz iskustva (već 3 do sad) znam da ne traju duže od 1500-2000km.
Ili možda netko od kolega sa foruma ima za prodati neku iz šteka?
Hvala

--- Kraj citata ---
A sta je problem kupit lezaje i semering u lagerosu corteco semering i nekakve japanske lezaje?
Vratis stari propeler i osovinu.
Tako sam ja radio i vodena je bila top.
A vozio ju na mhr replici 70cc s yasuni r spuhom i vrtio preko 10 iljada

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju