Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2526/2655) > >>

challenbeen:

--- Citat: Dwayne - 29 Listopad, 2022, 11:08:55 ---Jel zna iko koji osiguraci idu pod masku prednju od skippera 150 2t 98? Neko je kemija i nemogu nac po internetu nigdi koji idu fala lipa.

--- Kraj citata ---

2x 19 mm 7,5A (smeđi)
2x 19 mm 10A (crveni)

btw, ako si zainteresiran za prodaju, slobodno mi se javi u box  :toothy3:

Dwayne:

--- Citat: challenbeen - 29 Listopad, 2022, 12:32:59 ---
--- Citat: Dwayne - 29 Listopad, 2022, 11:08:55 ---Jel zna iko koji osiguraci idu pod masku prednju od skippera 150 2t 98? Neko je kemija i nemogu nac po internetu nigdi koji idu fala lipa.

--- Kraj citata ---

2x 19 mm 7,5A (smeđi)
2x 19 mm 10A (crveni)

btw, ako si zainteresiran za prodaju, slobodno mi se javi u box  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Ma ne bi prodava tek san uzea motor dobija ga za male pare. Sve je ok nego mi svitla ne rade i testira san izgleda da je to ovaj izgoreni utor. Pa me zanimalo koji idu da nije još šta krivo stavljeno..

Gledaj profesionalaca pa ovo nema nigdi..

Jesi siguran da je to to? Jel to za velikog skippera?

dario007:
Mislim da 10A ide

Daj koju sliku skipija baci

Dwayne:

--- Citat: dario007 - 29 Listopad, 2022, 22:56:37 ---Mislim da 10A ide

Daj koju sliku skipija baci

--- Kraj citata ---

A nije loš pali vozi.. Čekan filter sa motorx-a neko iskida pola filtera i stavija u kučište..

A ništa proban sa 10A pa javin ako bude problema  :dontknow:

Zmajur:
Onako iz zanimacije, pred malo sam mijenjao usisnu prirubnicu karburatora. Dok sam cistio karburator, izvukao sam cijevcicu ( ventil?) ulja za mjesavinu. Probao sam propuhat na usta i nisam mogao osjetiti prolaz. Zanima me, zar je stvarno tako tjesna ta cijev, ventil, dizna sta vec? Da pumpa daje neki extra tlak, onda bi se razletila ona gumena cijevcica i spojnice...
Malo sam zbunjen u principu rada.... Usput pitao sina dal trosi ulje, kaze jest al njemu je bitno samo da pali i vozi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju