Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2518/2655) > >>

jony b.:
Ja sam naručio kako mi je dario007 napisao.... Polini

mojstermiha98:
Pozdrav. Imam problem sa Gilero Runner FXR 180 2T.

Kad je skuter hladan neće da pali na anlaser, samo vrti, ali na kurblu upali prvi put. Onda kad je ugrijan na radno temperaturu pali i na anlaser odmah. Problem je samo kad je hladan da neče da upali na anlaser. Možda nakon 30 sekundi verglanja.
Promjenio sam već svećicu i baterija je napunjena.

jony b.:
Pozdrav! Stigli dijelovi sa Sa. Malo sam skeptičan, ne bi li orginal Piaggio dijelovi trebali imati Piaggio vrećicu?

Samo mi je vodena došla u Piaggio vrečici.
Platio sam ovu radilicu

A dobio ovu, nisu niti slične, oznaka nema nikakvih na njoj. Na kutiji stoji oznaka od gore navedene radilice. Šta raditi?

dario007:
Ti Njemacki shopovi cesto original dijelove salju posebno u vrecicama,pogotovo ako kupis 5-6 sitnica,onda ti spakiraju u jednu vrecicu sve skupa.Bez brige,OEM su dihtunzi.Za radilicu se vec dugo zna da dolazi ta koju si ti dobio,a na slici je ona stara verzija Matija je tako dobio i ja isto.Radilica ti je korektna,mi smo midrace kiteve vozili na njoj,Matija sa malo manje srece jer mu se razletio donji iglicasti.
Slobodno ugradis ako ces serijalu ili neki base kit imat.

jony b.:
Uf dobro! Ma serijala za matorog čovjeka.... Sin već 2g ima B kategoriju pa ga ovo manje zanima....
E hvala ti lega, riješio si me nervoze.... Čim promjenim zadnje pločice na autu, dizne, i prednju šajbu, bacam se na zidanje pušnice 2x2, a onda uz posao i terene valja sklopit Apriliju (po prvi puta, uz YouTube tvoje produkcije) prije početka kolinja, jer onda sam do nove godine opet zauzet.... Jbg i život, dan je kratak....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju