Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (26/2650) > >>

Grale:
Kad je skuter hladan(tj.čok) iglica je unutra(gore) i kak se skuter(čok) grije, tak iglica izlazi van.
Skuter dok radi pod čokom, iglica je gore(unutra), dok se ugasi čok, iglica je spuštena(vani).
Ako me kontaš :icon_biggrin:

Sever:

--- Citat: Grale - 28 Svibanj, 2013, 22:29:30 ---Kad je skuter hladan(tj.čok) iglica je unutra(gore) i kak se skuter(čok) grije, tak iglica izlazi van.
Skuter dok radi pod čokom, iglica je gore(unutra), dok se ugasi čok, iglica je spuštena(vani).
Ako me kontaš :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

e kuzim :D
Super hvala ti

nikad nisam znal jel mi skuter stalno radi pod cokom ili ne  , pošto mi je čok stalno otkopcan

ivano_007:

--- Citat: Sever - 28 Svibanj, 2013, 22:32:11 ---e kuzim :D
Super hvala ti

nikad nisam znal jel mi skuter stalno radi pod cokom ili ne  , pošto mi je čok stalno otkopcan

--- Kraj citata ---

Kako misliš otkopčan ?! Ako si ga ištekao iz karburatora onda ti je čok stalno upaljen :icon_thumright:

Sever:

--- Citat: ivano_007 - 28 Svibanj, 2013, 22:39:16 ---
--- Citat: Sever - 28 Svibanj, 2013, 22:32:11 ---e kuzim :D
Super hvala ti

--- Kraj citata ---

Kako misliš otkopčan ?! Ako si ga ištekao iz karburatora onda ti je čok stalno upaljen :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma nije opce onaj konektor spojen
e jebiga taman kad sam se poveselil da sam shvatil taj cok  ti velis ovo LoL

Grale:
Pa sad ti je čok stalno hladan jer se ne grije.
I ako je čok ispravan, onda je iglica gore, što znači da skuter radi pod čokom :icon_thumright:
Još je mogućnost, ako je iglica zacvikala u donjem položaju, onda ti ne radi pod čokom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju