Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
nodius:
--- Citat: nodius - 20 Svibanj, 2013, 12:22:15 ---dal ce biti razlike na sf2, ako stavim zuti malossi, ili seriski piaggio koji je duzi od zutog?
--- Kraj citata ---
moje pitanje jos stoji, prpao sam po trazilici i kolko sam uspio vidit ne pise nista, vjerojatno se ni nevidi kad se buba puno pitanja, a malo odgovora :dontknow:
igor.sb:
--- Citat: nodius - 25 Svibanj, 2013, 16:30:27 ---
--- Citat: nodius - 20 Svibanj, 2013, 12:22:15 ---dal ce biti razlike na sf2, ako stavim zuti malossi, ili seriski piaggio koji je duzi od zutog?
--- Kraj citata ---
moje pitanje jos stoji, prpao sam po trazilici i kolko sam uspio vidit ne pise nista, vjerojatno se ni nevidi kad se buba puno pitanja, a malo odgovora :dontknow:
--- Kraj citata ---
i ti svasta pitas :)
može biti razlike i kad stavis oba ista zuta centralna, a kamol da stavis dva totalno razlicita, stavi i vidi
piaggio ce se 99% pokazati tvrđim
--- Citat: neos 123 - 25 Svibanj, 2013, 11:06:45 ---zna li tko koje su dimenzije lezajeva radilice od yamahe spy...to je minareli vertikal masina u pitanju
--- Kraj citata ---
dok cekas odgovor mogao si izgooglat već :dontknow:
Lumpri:
pitanje:
na leru skuter radio ok kad mu dam malo jače gasa čuje se nekakvo šuškanje ili ti ga klapanje iz mašine...šta bi moglo bit???sumljam da su ležajevi jer su prije par tjedan mjenjani novi...jedino ako sam ih premalo razrađiva...kolik ose inače trebaju razrađivat...prvo sam ih 5km-10km vozio na 1/3 gsa pa san počeja davat pola gasa/pun gas par sec i opet pustit na 1/3 i onda vozija na pola do 50-ak km...kako bi se ležaji ustvari trebali razrađivat?može li bit šta do getribe?
Grale:
Nemaju se kaj ležaji razrađivat, a da su proružili, moguće.
Odkud se točno čuje, probaj upalit skuter bez remena i variomata(staviš sve osim variomata samog).
Pogledaj da ti nije ona plastika na ventilatoru pojela, pa ona klapače.
Može bit mali milion stvari, kreni od nekud i eliminiraj probleme jedan po jedan.
Lumpri:
--- Citat: Grale - 26 Svibanj, 2013, 00:15:09 ---Nemaju se kaj ležaji razrađivat, a da su proružili, moguće.
Odkud se točno čuje, probaj upalit skuter bez remena i variomata(staviš sve osim variomata samog).
Pogledaj da ti nije ona plastika na ventilatoru pojela, pa ona klapače.
Može bit mali milion stvari, kreni od nekud i eliminiraj probleme jedan po jedan.
--- Kraj citata ---
proružili znači proklapali jel tako?...ako ih nema potrebe razrađivat onda nevjerujem da su proklapali jer nisi napravili niti 150km lagao je klapuckalo zadnjih par puta sad mi se čini da se pojačalo klapanje...
jel moguče da klizači toliko klapaju...može li biti u getribi nešto jer kad vozim pun gas i naglo pustm također se čuje neko klapanje/škripanje i onda se stiša nakon sec dvije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju