Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
aprilia sr 150 DD
efz:
gorane nemoj prodat SRku, ipak je to nesto sta nas veze, nebudi cigo veci neg sta jesi ;D
p.s. bit ces brzi obecavam!!!
Laki:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 14 Studeni, 2009, 00:43:32 ---ajd da utisamo glasine :toothy9: :toothy9: 172cc stize, u planu je jos mozda bgm 55mm i to je to s srkom, deff nema vise drkalame! ::)
( jos jednom puno hvala mojim Cigošima! =)) )
a sad da utisamo glasine za SP, e to je drugi par opanaka! posto imam sigurnog kupca za srku ,a taj sp bi se mogao pretvoriti u
predivan projekt nisam siguran sto napraviti , i hocu li se moci oprostiti od sra :binkybaby:
( e sad da elaboriramo, posto imam mali penis , motor mi mora ici bolje od igorovog,i efz-ovog i zato bi presao na sp :headbang: :help: :help:!)
--- Kraj citata ---
a gumeni i ja nismo u toj konkurenciji? ;D
[SB]Replica 180:
--- Citat: gumy - 14 Studeni, 2009, 01:36:29 ---dada, gogi nemoj kenjat :D nakon što bi stavio 172 i radilicu onda bi mogo stavit multivar, pa da to sve nebude đabe naravno veći karb, pa onda kemijanje s usisom, pa auspuh od sp-a, itd itd. :)
kojeg sp-a imaš u planu?
--- Kraj citata ---
karb veci ne dolazi u obzir, a multivar mi je mutavo opet kupovat(jer sam imao novi,pa ga prodao), spuh od spa je vec duze vrijeme tu
cak je preseljen gril s srke na njega tako da izgleda stock :toothy12:
tak da je osim nekish sitnarija tipa zarulja koje trebam srediti i sl. srka privedena kraju :frajer: onoga sto sam zamislio i tada
je deff potreban novi projekt :toothy12: :toothy12:
gokiSP:
sta fali vecem karbu ;D bar dell22
[SB]Replica 180:
drk drk :glasses9: :glasses9:
samo pravi tjuneri znaju sadrzaj ove kutijice....... Doc pojedi si srce :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju