Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
aprilia sr 150 DD
igor.sb:
ponosno je oso u k... :headbang: :headbang:
vjeko jos uvijek porice poraz :toothy9: :toothy9: :toothy9:
[SB]Replica 180:
--- Citat: igor.sb - 05 Lipanj, 2009, 23:09:22 ---ponosno je oso u k... :headbang: :headbang:
vjeko jos uvijek porice poraz :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
bili su to zadnji izdisaji koju su bacili na koljena mladog minareli tjunera! respect :notworthy: :notworthy:
ancoo:
Serijala to mi se svida iako se jos moze naci dosta SR-ki po oglasu u dobrom stanju...
Prova san voziti SR neopisivo san se razocara to neide s mista u usporedbi sa SP-on ili VXR-on znan da SP ima 30ccm vise ali tolika razlika ::) lino tromo dreci se, ali da je upravljiva i lagana to stoji ;D to me i iznenadilo
vjeko86:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 05 Lipanj, 2009, 23:19:15 ---bili su to zadnji izdisaji koju su bacili na koljena mladog minareli tjunera! respect :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
:toothy9:,jok,piaggo se uplašio minarelli mašine,i sam sebi presudio :laughing6:,a i nisi ga zalio šampanjcem kad ste ga složili,ima i toga, :drunken_smilie:,
samo ti njega što prije složi da ponovno stanemo na crtu,čak naprotiv bit će mi drago, :drugi:, :binkybaby:
evo i slike:
[SB]Replica 180:
ajmo ideje na koju toleranciju treba taj klip ? ocito mu 0.05 nije dosta! ulja je bilo mase, celo klipa i smjesa savrseno!
razradivan , malo u leru, par krugova ulicom laganih, prvo" stiskanje" na par sec je zavrsilo ovim.... :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju