Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

aprilia sr 150 DD

<< < (25/75) > >>

gumy:
j****li ti sunce vidi fušeraja :)

sven_vx:
jesi to uzeo xenon od clana resident_bj???ajde ako ti nije problem bacit koju sliku kako svjetli... :icon_thumright:

aeroxtuning:

--- Citat: sven_sp180 - 01 Lipanj, 2009, 19:37:12 ---jesi to uzeo xenon od clana resident_bj???ajde ako ti nije problem bacit koju sliku kako svjetli... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
i mene zanima :)

[SB]Replica 180:

--- Citat: gokiSP - 01 Lipanj, 2009, 19:19:43 ---kako to prigusivac stoji? nije mi simpaticno... ::)

vidi ih kako su njezni prema nrg-u pogotovo igor... :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

hahahhaaahh za prigusivac, ma doslo je do male greskice kad je slagan prigusivac, pa je cjev tako zavarena  :toothy12:!
ja prezadovoljan spuhom( unikat kakav samo vjeko moze sloziti  :headbang: :headbang:) !

[SB]Replica 180:

--- Citat: sven_sp180 - 01 Lipanj, 2009, 19:37:12 ---jesi to uzeo xenon od clana resident_bj???ajde ako ti nije problem bacit koju sliku kako svjetli... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
da, xenon je od residenta, onaj skuplji omega set. 6000K , nazalost ne mogu slikati, u Osijeku sam .....budem vec ili ak se igoru da , nek poslika kak je kod njegovog buraza na su , posto je i kod njega takav ksenon ( a scoot je u Os) :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju