Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

aprilia sr 150 DD

<< < (21/75) > >>

sven_vx:
jako uredan sr...a ovo za nogaru nema drugog kada je to ja mislim jedina nogara za sr150 ako se ne varam... :binkybaby:

[SB]Replica 180:
hvala svima na pozitivnim kritikama  :toothy9:!  a nogar ce bit sreden, nozica zamjenjena buzzetijevom, samo polako  :headbang: danas je zamjenjen lezaj u polutkama i motor se preporodio! Takoder nova straznja guma (rodendanski poklon od vpucko,igor.sb,keky.sb,dabo  :headbang: :headbang: Hvala jos jednom , CAREVI ste !!)
na srki se mora poradit na jos nekoliko sitnarija, ali vise estetike radi i ovo sto vidite je kraj "esteskog sredivanja" sad treba mehaniku slagati!  :icon_thumright:
evo jos par metrosexualnih :

i zadanja : a trik pitanja je : "Tko sam ja?? :P  (hahhahaha, slikano po uzoru na najvecer tjunera u Hrvata, je da me fotograf igor.sb nije uputio u savrsenu pozu koju je izveo doticni mladi gospodin, ali momacki smo se potrudili !! LOOOL )

vpucko:
1. nozica je erotska,,, samo to tak slomljeno :) hehehe
2. guma erotska
3, sr.ka erotska
4. igor na drugoj slici wtf?? daj covjece... :)
5. sr.ke BF totalno erotski :) hihi

i naravno totalno si ga skinuo :) BT, BT :) black_rox :) jos baci to u avatar :)

e kul su sr.ke totalno :) leze felge savrseno :)

[SB]Replica 180:
kakoooooooooo sssssssssiiiiiii vrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuccccccc vpucko!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Da, da , dame i gospodo na zadnjoj slicici moja malenkost imitira  Black roxa !  :toothy9: :toothy9: (igorova ideja  :sad3:)

Keky.sb:
a je si netko dao truda oko glancanja motora...   :headbang:
btw. fin nogarčić...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju