Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
aprilia sr 150 DD
sven_vx:
jako uredan sr...a ovo za nogaru nema drugog kada je to ja mislim jedina nogara za sr150 ako se ne varam... :binkybaby:
[SB]Replica 180:
hvala svima na pozitivnim kritikama :toothy9:! a nogar ce bit sreden, nozica zamjenjena buzzetijevom, samo polako :headbang: danas je zamjenjen lezaj u polutkama i motor se preporodio! Takoder nova straznja guma (rodendanski poklon od vpucko,igor.sb,keky.sb,dabo :headbang: :headbang: Hvala jos jednom , CAREVI ste !!)
na srki se mora poradit na jos nekoliko sitnarija, ali vise estetike radi i ovo sto vidite je kraj "esteskog sredivanja" sad treba mehaniku slagati! :icon_thumright:
evo jos par metrosexualnih :
i zadanja : a trik pitanja je : "Tko sam ja?? :P (hahhahaha, slikano po uzoru na najvecer tjunera u Hrvata, je da me fotograf igor.sb nije uputio u savrsenu pozu koju je izveo doticni mladi gospodin, ali momacki smo se potrudili !! LOOOL )
vpucko:
1. nozica je erotska,,, samo to tak slomljeno :) hehehe
2. guma erotska
3, sr.ka erotska
4. igor na drugoj slici wtf?? daj covjece... :)
5. sr.ke BF totalno erotski :) hihi
i naravno totalno si ga skinuo :) BT, BT :) black_rox :) jos baci to u avatar :)
e kul su sr.ke totalno :) leze felge savrseno :)
[SB]Replica 180:
kakoooooooooo sssssssssiiiiiii vrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuccccccc vpucko!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Da, da , dame i gospodo na zadnjoj slicici moja malenkost imitira Black roxa ! :toothy9: :toothy9: (igorova ideja :sad3:)
Keky.sb:
a je si netko dao truda oko glancanja motora... :headbang:
btw. fin nogarčić... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju