Tehnički kutak > Tuning skutera

gasi se na leru

<< < (3/6) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: Jurich - 23 Lipanj, 2012, 10:49:27 ---bi li mi sta pomoglo da ga izvadim van, jer sad u ljetnim danima mi sigurno ne triba?

--- Kraj citata ---
Misliš čok izvadit? To nesmiješ jer će bit rupa u karbu i vukao bi falš i zmazanoću,a nebi ni radio najvjerovatnije,al daj ga probaj isključit pa vidi kak se ponaša,samo odspoji onaj konektor na njemu,vidit ćeš ga kad makneš plastiku koja pokriva karb,i ak će onda normalno radit kad ga zagrijanog upališ onda je do njega

Jurich:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Lipanj, 2012, 10:53:27 ---Misliš čok izvadit? To nesmiješ jer će bit rupa u karbu i vukao bi falš i zmazanoću,a nebi ni radio najvjerovatnije,al daj ga probaj isključit pa vidi kak se ponaša,samo odspoji onaj konektor na njemu,vidit ćeš ga kad makneš plastiku koja pokriva karb,i ak će onda normalno radit kad ga zagrijanog upališ onda je do njega

--- Kraj citata ---
odspojia san čok i ista stvar sa njim i bez, jer je vani jednostavno prevruce
vijak mi je točno između 1.5 i 2 kruga, a vijak za stelanje ler gasa skoro do kraja i nemoze raditi na ler gasu čim se upali...
jedino sta mi pada na pamet je sta mi je otac bija ulija malo mješavine i sad dimi vise nego sta triba, ali opet ne virujem da bi to tribalo utjecati na ler gas

Tomi_ZG:
Ako skuter najnormalnije radi i ide a samo te ler zeza daj nategni malo sajlu na onom šarafiću na izvodu sajle iz karba

Jurich:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Lipanj, 2012, 11:14:14 ---Ako skuter najnormalnije radi i ide a samo te ler zeza daj nategni malo sajlu na onom šarafiću na izvodu sajle iz karba

--- Kraj citata ---
ma radi sve super, samo me ler gas jebe
mozes bolje opisati koje sajle ili jos bolje sliku daj
ja vidim samo sajlu koja vodi na iglu, ali ne vidim di je mogu uopće stegniti  :icon_scratch:

Tomi_ZG:
Pogledaj na prvoj slici na izvodu sajle gasa ovu maticu,tu ti se može našpanat sajla,ali prvo moraš maknut gumu koja ju pokriva,to ti je na drugoj slici vidljivo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju