Tehnički kutak > Tuning skutera

stage6 streeteace ili malossi sport?

<< < (3/5) > >>

zimche:
Tema je stara xD...uzeo sam malossi sport i istina je sto su govorili...ne stavljati nikakve kitove na kineze...sa dell 17.5...tt-om i malossi sportom nije isao vise od 80...start je bio solidan...al džaba sve to...on je gutao do 5-6 l...sad sam uzeo komplet masinu od roxa

Mikac21:

--- Citat: zimche - 07 Studeni, 2013, 17:17:50 ---Tema je stara xD...uzeo sam malossi sport i istina je sto su govorili...ne stavljati nikakve kitove na kineze...sa dell 17.5...tt-om i malossi sportom nije isao vise od 80...start je bio solidan...al džaba sve to...on je gutao do 5-6 l...sad sam uzeo komplet masinu od roxa

--- Kraj citata ---
barem nesta pametno :icon_thumright:

Ridi77:
Josip velis da mu nema ravnog, a jaci u base je samo sport pro, on je najaci u base klasi kao makar je to za mene vec midrace jer ga vrte cak na 13 000 obrtaja

Josip:

--- Citat: Ridi77 - 08 Studeni, 2013, 11:21:55 ---Josip velis da mu nema ravnog, a jaci u base je samo sport pro, on je najaci u base klasi kao makar je to za mene vec midrace jer ga vrte cak na 13 000 obrtaja

--- Kraj citata ---

Da, makar se ni on nekako ne uklapa u base, a gus je s dvije karike
Po mom misljenju sport pro nikako nije base, alu  jedna karika, relativno visoki tajminzi...

ljubo46:
Kak mu nema ravnog u jacini
Gdje je mhr replica uz streetrace?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju