Tehnički kutak > Tuning skutera

TGB problem

<< < (8/9) > >>

neer:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Srpanj, 2008, 18:47:34 ---
--- Citat: noky007 - 17 Srpanj, 2008, 17:12:48 ---Stari moj te lezaje(SKF) neces platit vise od par sto kuna

--- Kraj citata ---

Oko 150 kuna ce ih platit. Semeringe narednih 30-60. Sve skupa oko 200 kuna

--- Kraj citata ---
lezajevi+semerinzi+dihtunzi......250kn   i imas za solidan spuh 1250 kn ti ostane dovoljno je naci nekog ko je bar jednom rastavio blokove

djsmola:
Ma vec sam i razmisljao da ga radim sam, nisam jos nikad rastavljao blokove al mora nekad biti i prvi put.
Ako negdje zapnem nadam se da ce te mi pomoc.

noky007:

--- Citat: djsmola - 17 Srpanj, 2008, 22:31:51 ---Ma vec sam i razmisljao da ga radim sam, nisam jos nikad rastavljao blokove al mora nekad biti i prvi put.
Ako negdje zapnem nadam se da ce te mi pomoc.

--- Kraj citata ---

Izbjegavaj lupanje cekicom po radilici,jer ces ju sjebat....Eventualno gumenim cekicom,dok ne izade iz lezaja!!
Lezajeve kad vadis van,uzmi komad nekog durala...ispod blokova stavi drvo(ravno) da ti ne puknu kad ces ih izbijat van....najbolje bi bilo da odneses nekom na presu da ih izvadi,i da ti odma nove upresa!
Kod sklapanja budi isto pazljiv,nemoj brtvu zaboravit stavit,i tak neke glupe sitnice kaj te mogu kostat da ga ponovo raskapas...Semeringe isto pazljivo nove stavi....

3alfa3:

--- Citat: noky007 - 17 Srpanj, 2008, 22:52:11 ---i da ti odma nove upresa!

--- Kraj citata ---

Krivo!!!!
Time ce mu skinuti komad aluminija iz dosjeda lagera na bloku. Bolje zagrijavanjem bloka i hladjenjem lagera inteligentno rijesit problem nego na silu

noky007:
Zaboravio sam napisat za grijanje/hladenje....zato nas i ima tu da se nadopunimo!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju